Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Akciófigyelő: 22 ezer forintos kedvezményt ad a Telekom új szerződés mellé
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wsanyi
aktív tag
válasz tibbike01 #2187 üzenetére
ASUS-nak sajnos nincs üzleti kategóriása tudommal. Dell, Lenovo, HP, Fujitsu-Siemens (talán még Toshiba, de passz). Dell-nek is van szép kijelzője (még a 6540-esnél láttam, hogy nem egyformák, hiába FHD-s, más volt a színe a képnek, az egyiknek szebbek voltak a színei, mélyebbek, nem tudom, másképp volt kailbrálva, gndolom, ami nekem volt, az kicsit kékes), és a Lenovonak is. Nekem T570 volt az előző, de már lecsaptak rá, februárban veszik át. Ha mégsem, akkor felajánlom. Bár az csak i5 7200 vagy 7300U, de a 4 K Youtube videokat simán viszi 60 FPS akadás nélkül. Ezen meglepődtem. És ez még külső akksis, tehát ha nem kell az aksi, levehető, és nem megy tönkre. Az OLED csak annyi, hogy minden képpont külön egy pici led, ami világít. Emiatt többet fogyaszt, így az inkább otthoni használata való, de oda meg minek feltétlenül Notebook?
Az éltető nap mindig süt, még akkor is, ha néha nem látjuk, mert eltakarják a felhők, vagy mert éppen éjszaka van.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automata kávégépek
- Kés topik
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest