- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Kis olvasgatás, fórumozás gyanánt kicsit faragtam az igényeimen
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Idén. Nem sürget az idő. Ha érdekes kivárni Black Friday-ig, akkor elengedem a dolgot. Bár akkor ritkán akad igazán jó vétel.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
300.000
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Internet, filmezés és játékok is néha.
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Régebbi WoW, Marvel Midnight suns, Xcom2, Stellaris. Nem vagyok vájtszemű, de azért ne 800x600-ban, ultralow beállításokkal fusson. A Cyberpunk-ot is szívesen kipróbálnám, csak a jelenlegim arra kevés már
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Lehetőleg matt és 17-esnek tudnék örülni. De 14 vagy az alá biztos nem mennék.
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Max lakáson belül lesz mozgatva. Utazásra nem.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows 11 (12-nek is tudnék örülni )
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
Már van két nagy tárolóm, így itt lehet spórolni. Samsung EVO plus és egy szerver SSD. Memória is van itthon. Így ezen is lehet spórolni.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Numerikus, ha van, örülök. Magyar billentyűkiosztás. CD/DVD meghajtó nem kell. SSD mellett M2 foglalat mindenféleképpen kellene. Legalább 2 USB jó lenne (, bár bízom benne ,hogy ez mára alap) és egy hdmi vagy displayport jó lenne a monitor miatt. Ölben is szokott lenni, de akkor kemény lapra van téve, hogy a szellőzést ne fojtsam el.Amiket néztem:
Acer Nitro 5 AN515-57-52TU: 11400H + 3050 Ti páros. Elvileg nem rossz, de hátha van ismert hibája, amiről nem olvastam még.
Lenovo Legion 5 15ACH6H: Ryzen 7 5800H + 3060. Sajna itt nem találtam normális specifikációt, hogy milyen háttérakkal van jóban. De a Legion sok fórumon dícsérve. Talán ez időtállóbb is.
Lenovo Legion 5 15ARH7 82RE007LHV: R5 6600H + 3500 Ti.
Dell G15 5511: i5-11260h + 3050 (nem a Ti).
Asus TUF és Lenovo Gaming típusokat nem néztem.Ha van jobb vagy érdemes várni kicsit most, kérlek írjátok meg.
Mess with the best / Die like the rest
-
Blackhole13
senior tag
Sziasztok!
A kövbetkező pár héten, nem sürgős
használt 150.000 Ft
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Alap irodai felhasználás, filmnézés
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14" IPS, lehetőleg matt
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Heti 2-3 alkalommal.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
500 gb SSD, 8-16 gb ram
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
kiváló billentyűzet, jó touchpad, masszív, de vékony ház, 6-8 órás akksinak örülnék, de ebből lejjebb tudok adni. -
Kbali
nagyúr
válasz Blackhole13 #2703 üzenetére
Kicsit visszalapozol és lesznek neked is megfelelő ajánlások.
T490; Latitude 7490, 7400
Ahogy a másik topikban is írtam, az akksi lutri. -
oreg0503
tag
válasz FLD1987 #2668 üzenetére
Szia.
Az én gépemre is simán felmegy, pedig én a trükkézéshez úgy vagyok mint a ló a háton úszással. Egyébként Linuxmint a rendszerem, csak a kép kedvéért telepítettem. De használtam Win11 rendszerrel is elég hosszú ideig.[ Szerkesztve ]
Zalman-zm-t7-fekete, GIGABYTE B450M GAMING, AMD Ryzen-5-5700G, G.Skill Aegis16GB DDR4, WD 2TB Blue SN570 M.2 PCIe M.2 2280, BE QUIET! System Power 9 400W, Samsung S27E500C Monitor
-
peet05
aktív tag
Ott már járt, de úgy láttam a kérdésre nem kapott érdemi választ.
Ez kb. majdnem minden használt gépre igaz lehet, nem csak gamer vonalon.
Külsőleg, kopás, karc, ha nincs lelakva, vigyáztak rá, foglalkoztak vele (takarítás, pasztázás), akkor nagy baj nem lehet.
Ha garis még a gép az csak jó, azt is le lehet ellenőrizni, pl. Vantage, a papíron kívül. SSD-nek HD Sentinel, stb. -
oreg0503
tag
válasz Mikulásbá #2708 üzenetére
De nincs mókolás. Megvettem egy cégtől a használt lapit kb. 4 éve és azóta is használom. Akkor Win 10 volt rajta. Frissítettem 11-re és ment. Majd át álltam Linuxra
Zalman-zm-t7-fekete, GIGABYTE B450M GAMING, AMD Ryzen-5-5700G, G.Skill Aegis16GB DDR4, WD 2TB Blue SN570 M.2 PCIe M.2 2280, BE QUIET! System Power 9 400W, Samsung S27E500C Monitor
-
weinmaker
őstag
Annyit áruljon el nekem valaki, hogy az újabb, modern procis gépek Iris XE integrált vga-val elég-e photoshophoz, kell a dedikált vga? Köszi!
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
weinmaker
őstag
válasz Mikulásbá #2712 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ. Ez elég bíztatónak tűnik. Mondjuk a legtutibb az lenne, ha olyan írna aki valóban kipróbálta (esetleg használja is). Mert lehet, hogy simán elég lehet egy nagyságrenddel olcsóbb gép.
[ Szerkesztve ]
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Kbali
nagyúr
válasz weinmaker #2713 üzenetére
Milyen szinten használod/használnád az eszközt (mármint a PS-t)? Kolléga nincs, akinek van ezzel tapasztalata?
Amíg valaki konkrétat nem mond, néhány link egy gyors kerésésből, hátha segít és még nem láttad:
1. INTEL community fórum
2. Quora
Eredeti google keresésem -
-
dkaro
őstag
Sziasztok,
Itt is segítséget kérnék,, nézek új gépeket is de a mostanit is használtan vettem és lehet megint ebbe az irányba mennék el.
Most
200-250k
irodai programok, Hyper-V
4. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14" felbontás mindegy, dokkolóval használnám
5. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem sokat
6. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win11 támogatás
7. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
500GB SSD minimum. 16GB memória lehetőleg bővíthető
8. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Dokkolóval használnám és minimum 2 külső monitorral. -
c64fanhun
tag
Februárban, de lehet csak nyáron, nem sürgős.
100-160 ezer közt.
Alapvető felhasználás, apróbbjátékok (rocket league, vagy 10 éves játékok) Alapvetően van asztali gépem, és egy gyengébb (dell e7270) laptopom. Nem szeretnék 2 gépet, annyira már nem játszom, ezért gondolkodtam egy Ryzen-es procis, integrált gpu-s gépen, hogy ha lenne apró játék akkor menjen. Főként programozásra, alapvető nem hardverigényes feladatok mennének rajt.
13-15", ips!
Utazás közben nem, koli-otthon közt utazna autóban, illetve néha-néha egyetemi órákra bevinném.
Win11
Mindegy, legyen nvme ssd, max bővítem. Ram legyen 8 vagy 16gb, de ha 8 akkor bővíthető.
HDMI legyen rajt.Alapvetően vékonyabb kompaktabb gépet preferálnék, ugyan is asztalon monitorra kötve használnám, de szeretném azért hordozni néha. Illetve ha az ágyamban sorozatot nézek róla, akkor ne nyomja ki belőlem a szuszt.
-
dkaro
őstag
Túrtam kicsit a netet a követelményeim alapján.
Dell Latitude 5410 - 15216285
vagy
Lenovo ThinkPad L14 Gen2 - 15216669
Ellen mellett vannak esetleg érvek?
Most is egy ősrégi Lattitudet használok de félek az érintő kijelzőtől mint + hibaforrás.
De mindkettőbe tudok tenni + RAM-ot tenni és SSD-t cserélni. -
Lucif-R
senior tag
--- ASAP
--- 100k - 150k HUF
--- office cuccok, netezés, filmnézés
--- 15" környéke (nem kell ormótlanul nagy, ilyen kanapé laptop lesz), IPS, FHD, matt
--- Itthon max ide oda, utaztatva nem nagyon lesz de itthonra se féltégla kéne
--- WIN
--- 256GB/8GB
--- Gari?Feleségemnek kellene laptop, hogy az ügyes bajos dolgait ne a telefon kis kijelzőjét gúvadva intézze. Nem power cucc kell, de egy decens megbízható nem rajztábla méretű laptop.
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Lucif-R
senior tag
Áhhh ez bonyolultabb mint gondoltam szal csak a szokásos...
120k régió
Dell XPS P82G 9370 Intel Core i5-8250U 8GB 256GB SSD
Lenovo Thinkpad L14, FHD, 14", i5-10210U, 16GB DDR4, 512GB SSD150k régió
LENOVO IdeaPad 5 14.0"FHD IPS-Intel i7-1065G7-16GB DDR4 -512GB NVMe SSD
ThinkPad X390 Yoga - 13.3" IPS 97% sRGB TOUCH, i5-8350, 16/256 NVMe SSD, TBOLT3Van esetleg valami pro/con ezekkel kapcsolatosan?
-
SZATA
senior tag
~ 3 hónapon belül
150-250 e Ft
Böngészés, irodai programok, minimális 2D grafika
15" (keskeny kávával a hordozhatóság miatt) IPS vagy VA, matt, legalább FullHD felbontás, de a favorit egy 16:10 képarányú kijelzős gép lenne
Időnként elviszem a "második otthonomba", vagy konferenciára, de menet közben nem akarom használni.6. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win 11
1 TB SSD, 16 GB RAM
Legalább EU-s kiosztású billentyűzet, illetve – bár nem tudom mennyire hibás cél –, de szeretném, ha USB-C-s töltője lenne, vagy legalább lehetne úgy is tölteni. Az USB-C a dokkolás miatt úgyis kell rá, gondolom. Legalább fél év garancia legyen rajta.Leginkább dokkolva használnám és a HP EliteBook 840 G2-t váltaná, amit szintén használtan vettem itt, 6+ éve.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
-
Lucif-R
senior tag
válasz dellfanboy #2727 üzenetére
Az sok vagy kevés? Amúgy itt PH-n láttam ennyiért, azokkal az attribútumokkal amit írta ez még gen1 nem gen4 azt pl ugyanő 250k-ért árulja.
[ Szerkesztve ]
-
Lucif-R
senior tag
L14 gen1 Lenovo Thinkpad L14 i5-10210U
vs
HP EliteBook 840 G6:i5 8265UÁrban kb ugyan az, gari kb ugyan annyi van mind a kettőre, mind a kettő 14-es, mind a kettő teljesen patent állapotban van. Hp talán jobban néz ki a színe miatt de ez szubjektív. Elitebook mennyire merev? Mármint ránézésre full műanyagházas de ezt képről nem tudom megmondani...
-
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Olyanok véleményét kérném, akik mindkét laptop típust használták már, össze tudják hasonlítani, mégpedig a Dell Latitude szériát a Lenovo Thinkpad-del.
Világ életemben latitude-os voltam, 3. ilyen laptopom van. Viszont új vásárlása előtt állok, kacsintgatok thinkpadok fele, mert jó árban vannak.
Viszont eddigi tapasztalataim a lenovo laptopokkal (igaz ideapadok) nem a legjobbak. Illetve baráti körben egy thinkpad se volt az igazi...akksi, illetve melegedés problémák (lehet csak hibás darab volt). -
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Az alábbi szerint kérnék tanácsot vásárláshoz. Hardveraprón nézegettem eddig, van 1-2 gép, ami szimpatikus a Lenovo/Dell/Fujitsu trióból. Egyedül attól tartok, hogy ezek azért régebbi gépek, ismeretlen előélettel. A 4-es pontnál a könnyű hordozhatóság okán írtam azt a kijelzőméretet, amit. Külön táskát nem szeretnék venni a géphez. Nem lenne baj, ha a hátizsákomba beférne egy cipzáras tokban...
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? Amint találok megfelelő gépet, de nem sürgős.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) Max. 70k HUF.
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Office alkalmazások, böngészés, filmnézés.
4. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? A 12,5 inches kategóriát nézegettem a könnyű hordozhatóság okán. FHD felbontásúban gondolkodom.
5. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Utazás közben nem használnám heti 1-2 alkalommal hordoznám.
6. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Win 11-el használnám.
7. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? 256-515 giga SSD, 8-16 giga RAM.
8. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) LAN csatlakozós gép kellene, ha HDMI van rajta esetleg, az nem rossz, de nem feltétel.
Köszönöm!BÚÉK!
-
Stauffenberg
nagyúr
Hoztam az "újgépes" topikból:
Sziasztok!
Kollégának keresnék laptopot egy speckóbb ipari szoftver futtatásához (meg ezen kívül alap irodai dolgokra). Alapvetően refurbished gépben gondolkozunk számlával együtt. Leginkább a Dell, HP üzleti vonal érdekelne.
A napokban.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)Tudom tilos ez a válasz, de igazából most csak azt keressük ami leginkább költséghatékonyan megoldható az adott célra. Jó lenne nettó 200 ezer körül tartani (ezért is refurbished).
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)Irodai programok mellett egy-két speciálisabb nyomdaipari szoftver (hivatalos gépigény közelebbről nem részletezi, de Intel Core-i7, 8 GB RAM, 512 GB tárhely van megadva). Jelenleg egy i5-3xxx szériás Dell Latitude van nála, azon már dadog a kérdéses szoftver (nem is mai vas).
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?Nem lényeges a játék, IGP elég.
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?Lehetőleg Full HD IPS és matt.
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?Lesz hordozva, de az akku üzemidő nem annyira lényeges szempont.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)Windows.
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?16 GB RAM és lehetőleg 1 TB SSD, de ha bővíthető házilag vagy a rendelésnél, megoldjuk.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)DisplayPort jól jönne és FHD felbontás. Ha nem magyar a billentyűzet, legyen ugyanolyan a kiosztása.
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)Kifejezetten jobb lenne egy refurbished gép 2 év garival és számlával.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok! Édesanyámnak szeretnék "refurbished" laptopot leginkább Asus, Dell, Lenovo vonalon ha lehetséges. Más egyéb ajánlatok is szóba jöhetnek (bárki aki a fórumon is árul gépeket), köszönöm előre is a segítséget!
Mostanában.
200 ezer forint maximum.
Irodai programokon (Word, Excel, Power Point) kívül böngészés, YouTube, Facebook, Sykpe, néha grafikai szerkesztés.
14.0″ feletti, FHD felbontás, fényes vagy matt mindegy, IPS
Nem nagyon lesz mozgatva.
Win11 futtathatóság.
128-256 GB SSD, 8-12 GB RAM (bővíthetőség HDD/SSD és RAM slot tekintetében a későbbiekben).
Mindenképpen Gigabites LAN csatlakozós laptop kellene (Telekomos optika miatt), HDMI port ha nincs rajta nem gond, inkább legyen USB 3.0 vagy afelett.[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
válasz djsunstealer #2740 üzenetére
tele van az apró garis dell/lenovo-kkal. én ilyet választanék
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
BSzabo25
újonc
Helló!
Egyetemre keresnék magamnak laptopot / 2-in-1 tabletet, főleg jegyzetelés céljából. Remélem, jó topikba írok ezzel.Főleg újrahasznosított/refurbished vagy csak némileg használt, garis eszközt keresek.
Az elkövetkezendő néhány hónapban - olyan júliusig bezárólag.
2. A gépre szánt összeg forintban?
~200 ezer forint
Ahogy azt az elején is írtam, egyetemre jegyzetkészítés a fő felhasználási cél. Emellett egyszerűbb felhasználás - irodai programok, böngészés, videónézés.
*Ha lehetséges*, hobbiszinten egyszerűbb képszerkesztés/grafika is előfordulhat, de ez mellékes.
Méretre 12" környékén, a többi mindegy. Méret terén is el tudok vonatkoztatni, ha jól látható, de még könnyen kezelhető/hordozható.
Hordozva sokat lesz; utazás közben is használnám.
6. Operációs rendszer?
Első sorban Linux (azon belül is valószínűleg valamilyen Ubuntu alapú disztró, pl. Pop!_OS) a cél, de ebben kompromisszumkész vagy - illetve persze a telepítést megoldom magamnak.
Mostanság talán már célszerűbb SSD-t használni, de szintén nem túl fontos. 256 GB talán kevés, 512-t céloznám be. RAM 8GB felett.
Érintőkijelző *mindenképpen*; ha lehet, lecsatlakoztatható billentyűzet vagy Lenovo Yoga-jellegű "hajtogathatós" megoldás.3-4 évre tervezek legalább a géppel (hasonló felhasználás mellett), így hardvert ilyen erősségben keresnék. Ehhez kapcsolódóan - hallottam, hogy a 2-in-1 eszközök zsanér mellett szeretnek eltörni; ha esetleg valakinek van ezzel tapasztalata, azt is szívesen várom.
-
wd.taz
aktív tag
Sziasztok!
A szomszédasszonyomnak (aki tanárnő) kellene valami laptop.
Jelnleg egy HP-je van 4.gen i5-ös procival, a palmrest a zsanéroknál teljesen oda van, menthetetlen.1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Minél előbb, az én unszolásomra rábólíntott, hogy valami használt, de üzleti gép legyen, valamelyik használtkereskedőtől, ahol van némi garancia is.
Lenovo, Dell, amit én előnyben részesítek, ezek közül kellene valami olyan, ami bírja a napi 100 nyitás/csukás ciklust . Ezen van a hangsúly, hosszútávra tervezve.
Ha fémvázas az mégjobb, 8-9gen i5-el. Amelyiknek már van win11 támogatása.
Magyar billentyűzettel...2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
150.000Ft.
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)Irodai programok, videólejátszás, oktatáshoz
4. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?14-15,6", max. FHD, a matt kijelző jó lenne, IPS is jó lenne.
5. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?Tanárnő, napi hat órát tart minimum, utazás közben nem használja.
6. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)Windows10-11.
7. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?A HP-ből az SSD átmenne, jó kondiban van.
8GB minimum, lehetőleg cserélhető, hogy lehessen bővíteni később, ha kell.
8. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)BT, WIFI, HDMI, VGA, LAN.
Igyekeztem kielégítő válaszokat adni, ha kimaradt valami, kérdezzetek pls.
Köszönöm, Tazi
[ Szerkesztve ]
Well, á sün apró Enimel.../ „if it’s not a Boeing, I am not going" /
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest