- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Üdv!
Egz ajánlást szeretnék kérni a következő paraméterekkel tőletek:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Lehetőleg még a hónapban kellene valami.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Első körben azt mondanám 200.000 Ft -250.000 Ft max, nyilván ha megéri ennél tovább menni akkor jelezzétek.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Kizárólag programozásra, tanulás szintjén, vélhetően a későbbiekben ha már munka szinten folytatódna a dolog akkor cserélve lenne egy alkalmasabbra, viszont van rá esély emiatt, hogy egy évig kell csak, tehát az eladási érték is fontos, ha lehet vegyétek figyelembe.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Játékra nem lesz használva.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Leginkább 13 -14" körül első körben. A matt vagy fényes kérdésben nincs konkrét preferencia, de ha jól rémlik a matt szerencsésebb. Ha van IPS nem rossz, de nem fizetnék ezért feltétlen felárat, a felhasználásra megteszi a TN is akár. A kijelző felbontása viszont szerintem legalább 1080p kellene, hogy legyen, ha annál sokkal kisebb szintén kényelmetlenné válhat.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Minden nap, viszont utazás közben nem lesz használva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Linux, azon belül vélhetően Ubuntu menne rá kötelező jelleggel, hogy azon belül melyik disztró arról jelenleg nincs információm. Ha netán Mac-et ajánlotok az is megfelelő OSX-el.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Nem hinném, hogy hatalmas tárhely kellene 128-256GB tökéletesen elég, viszont az SSD-t én hasznosnak tartom ilyen környezetben, így az nem lenne rossz. Memóriából legalább 8GB de ha netán a 16GB megoldható az még jobb, de mindenesetre legyen bővíthető, ha lehet. Optikai meghajtóra nem lényeges.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Az mindenképp előny ha a billentyűzet kényelmes, a touch pad nem olyan fontos de azért szempont, tehát ha van választás inkább abból is egy használható kellene. A súly, méret stb. nem árt ha ideális a hordozhatóság mellé de mivel a rászánt összeg viszont alacsony így tudom csodákat nem lehet várni. A legfontosabb a sebesség, használhatóság. Emellett ha van mód akkor vegyétek figyelembe a kényelmi szempontokat is.
Köszönöm az ajánlásotokat, segítségeket!Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Blabla sah
friss újonc
Sziasztok!
Javaslatot szeretnék kérni, hogy milyen gép felel meg az alábbi igényeknek:
- vásárlás 1-2 hónapon belül esedékes
- ár 150k körül nagyon max 170-180
- felhasználás: közel napi használatra munka, filmnézés, office, netezés, távoktatás. Egyszerűbb (abszolut amatőr, nem extrém felbontású sem nagy tárhelyű) kép és videószerkesztéseket, relatíve kisebb igényű játékokat bírjon azért el (pl simcity, minecraft, régebbi lövöldözős cuccok nem túl nagy felbontással de laggolás nélkül)
- kijelző: mindegy
- méret, hordozás: lehetőleg ne legyen sok kilós monstrum, de nem a súly az elsődleges szempont. Néha hordoznám csak, menet közbeni használat nem jellemző
- oprendszer: nem tört win8 vagy win10 (linux semmiképp, földi halandó vagyok)
- egyéb technikai paraméterek: minimum 8GB RAM, 256GB tárhely és SSD legyen benne, a többi mindegy (illetve részben nem tudom mi fán terem ). Magyar billentyűzet, tapipad mindenképp szükséges.
- használt lehet (sőt az a gyanúm az igényeim és a belőtt ár összevetésével hogy csak az lesz ), de fontos hogy ne legyen túlságosan (el)használt, megbízhatóan működjön még évekig, ne kelljen vele gyakran szervízbe járkálni vagy 1-2 év múlva akár cserérni is... garancia, strapabíróság előny.
Amennyiben jelen pillanatban nem elérhető ilyen ebben a kategóriában, merrefele, milyen weboldalakon érdemes figyelgetnem hogy hátha bekúszik egy áron aluli, alkalmi vétel?
Előre is köszönettel! -
féldekás
senior tag
válasz Blabla sah #1256 üzenetére
Üdv!
Ettől a cégtőltudsz venni jogtiszta Win 10-et 9500Ft-ért: [link]
Csak megemlítettem, hogy az oprendszer miatt ne essen ki egy jó vétel sem. -
Batib
őstag
Sziasztok!
40-42 körül tudnék venni egy Fujitsu A530-at. M370, 4g ram 3órás akksi. Szinte csak netre, esetleg netes játékra, lakáson belüli mozgatásra lenne. Ér ez ennyit erre a célra? Esetleg vmi más ami ajánlott? Max 60-at szánok rá. Jelenleg van egy Fujitsu celsius, de vmi történt a kijelzőjével, most monitorral megy. Javíttatnám, de addig is kell valami. Köszi előre is a segítséget.
Még vmi: Van itthon 240-es SSD-m, azt tervezem belerakni.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
sublett
tag
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Nem SOS, pár hetet tudok még várni. Nem tudom a lockdown feloldásával megtelik-e a piac használt laptopokkal...(2) A gépre szánt összeg forintban?
120.000-150.000(3) Felhasználás?
Itthoni felhasználás. Belső hálón chromecast filmezés. Netezés. Nem játszok, nem autocadezek, nem photosopozok. Viszont az alap programok (Chrome, viber, office, néha cewe fotókönyv) gyors működése fontos.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14-15,6" azaz a kis képernyős kategória teteje, vagy a normál képernyős alja.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem jellemző, évente max 1-2 alkalommal. De ha ennek a kérdésnek a súlyhoz van köze, akkor nem szeretnék nehéz gépet, mert lakáson belül sokszor lesz pakolva, és legtöbbször ölben lesz használva.(7) Operációs rendszer?
Windows 10(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Alsó hangon 500gb kellene a filmek miatt, sdd. 8 gb RAM. Optikai nem szükséges.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
-(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Lehet használt is, de legalább egy év garanciával.Volt már sok márkával dolgom, Toshiba, Asus, Acer nem igazán váltak be, igaz, hogy 10+ éve voltak.
HP és Dell egész megbízhatóak. -
moha21
veterán
Sziasztok !
250k-et megér manapság egy ilyen masina 1 év garival?
Lenovo Thinkpad P50
CPU típusa QuadCore Intel Core i7-6820HQ, 3300 MHz (33 x 100)16 GB RAM : 2x Micron 16ATF1G64HZ-2G1A2 8 GB DDR4-2133 DDR4 SDRAM (19-15-15-36 @ 1066 MHz) (18-15-15-36 @ 1066 MHz) (16-15-15-36 @ 1066 MHz) (15-15-15-36 @ 1066 MHz) (14-14-14-35 @ 1037 MHz) (13-13-13-32 @ 962 MHz) (12-12-12-30 @ 888 MHz) (11-11-11-27 @ 814 MHz) (9-9-9-22 @ 666 MHz)
Videokártya Intel(R) HD Graphics 530 (1 GB) + Videokártya Quadro M2000M (4 GB)
HDD M.2 SSD 512 GB TOSHIBA THNSNJ512GDNU A
Köszönöm a válaszokat!
Általános felhasználás lenne, néha egy kis autocad, néha egy kis sony vegas, minimálisan játék, jellemzően régebbiek.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Batib
őstag
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Itt-ott kinéztem bár állati alap laptopot, amire kell:
Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Az elkövetkező negyedévben
A gépre szánt összeg forintban?
Max 30000 Ft
Felhasználás?
Webszörf, videók (YouTube), néha pár legacy játék
Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nincs szempont
Mennyit lesz hordozva a gép?
Otthoni gép lesz
Operációs rendszer?
Windows 10-et bírja el
Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD):
Nem szempont
Memória (RAM) mennyisége:
2-4 GB
Optikai meghajtó kell-e?
Nem létszükséglet, de előny
Egyéb kívánság, speciális igények?
Aukciós oldalon néztem ki két modelt, alacsony áron van, típus szám van, érdekelne érdemes-e költeni rá és ha igen, max mennyit:Fujitsu-Siemens Lifebook S6120 P4 procival
Fujitsu-Siemens Lifebook S7110 Core2 procival1 hónap garancia van rájuk. Voltak i3, i5-ös laptopok ,de sajna ezek magas liciten vagy fix áron gyorsan elkeltek.
-
parandroid
félisten
Lásd eggyel előttem. i3-i5, legalább 2. gen. Pentium, C2D felejtős. A másik, ami sokat tud dobni az általános sebességérzeten, az az SSD. Inkább legyen kisebb a tárhely, de legyen SSD. RAM-ból legalább 4GB, ha nagyon minimalista akarsz lenni, de a 8 jobb manapság, amikor már a böngészők étvágya is egy brontosauruséval vetekszik.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Mivel szüleim HP laptopja megadta magát, a monitor fekete és semmi sem látható rajta, így most új laptopot szeretnék nekik keresni. Kb 10 éves volt a laptopjuk.1. Jövő héten szeretnék vásárolni.
2. max. 160-200 ezer körül tudnék rá fordítani
3. Irodai célra kellene, internetezésre, Lumix kényképezőgéppel felvett HD videók nézése, digitális fotók nézése.
4. Nem szeretnék játékot futtatni rajta.
5. Kijelző felbontása: 1920 x 1080, matt, IPS, 13-14"
6. Nem lesz hordozva, csak asztali gépnek használnám.
7. Win10-et szeretnék használni
8. tárhely: legalább 500Gb a hd videók, hd képek miatt , memória 4 gb, ssd is jó lenne, proci 2ghz körüli, intel core i3
9. usb bemenet, dvd olvasó jó lenne ha lenne benne
Szeretném ha a közeljövőben nem kéne hozzányúlni, ami feltételezhetően kb. 8-10 évet jelentene, ameddig bírni fogja a készülék.
Az Asus, HP Pavilon, vagy a Lenovo márkák a jobbak a notebootok terén?
A kijelző esetében melyik az előnyösebb? Fényes vagy matt kijelző?
Ki mit ajánlana?
Köszönöm a segítséget. -
Khelben
nagyúr
válasz Pszicho #1271 üzenetére
Senki nem fog tudni olyan gépet ajánlani amihez biztosan nem kell hozzányúlni 10 évig.
Márka sincs jó meg rossz, mindegyik gyárt jó gépet meg rosszat is. Ha hosszú távra akarsz használt gépet venni, akkor üzleti kategóriában kell nézelődni. 200-ból már ki lehet hozni pl. egy Dell Latitude 5490-et. De ha nem hordozzák, akkor nem laptopot vennék. Asztali géphez képest a laptop egyetlen előnye a hordozhatóság, azon kívül csak hátrányai vannak. -
Pszicho
tag
válasz Khelben #1272 üzenetére
Köszönöm.
Nos igen, ha én választanám én is csak asztali gépet vennék, az van jelenleg is.
Szüleimnek lenne a gép és mindenképp ragaszkodnak a notebookhoz. Érteni se értenek hozzá túlzottan. Nagyon hülye szokása apumnak, hogy egész napokra úgy hagyja a laptopot bekapcsolt állapotban, mert egy idő után magától lekapcsol (alvó állapot) és szerinte ez nem árt a gépnek. Többször is mondtam neki, hogy ki kéne kapcsolni, de nem igazán érdekli. Picit gépezik, matat valamit, utána 2 óra múlva megint netezik, megint elmegy egy időre és megint vissza. Olyan gép kellene, ami ezt a fajta használatot bírja és amit ajánlottál irodai laptopok erre a célra jók lehetnek. A Dell Latitude -nek utánajárok.Használt laptopnál mire kell ügyelni?
Jó lenne ha Budapesten meg tudnám valakitől venni személyesen.
240 giga ssd is jó lenne bele és egy minimum 200 gigás winchester.
1 év garanciával szeretném, ha valami hiba beütne, akkor lehessen orvosolni.[ Szerkesztve ]
-
erik42
újonc
Sziasztok! Találtam most egy laptopot, ami ideális volna most nekem - T430 (i5-3320M)-ről gondoltam ideje frissíteni, zavar, hogy egy egyszerű böngésző-nyitás is 100%-ra pörgeti a CPU-t, már nem bírta hogy egy code snipet-et futattam böngészőből, amit screen recorder-rel vettem.
https://hardverapro.hu/apro/lenovo_t460p_i5_6440hq_4_magos_14_fullhd_ips_kijel/
Most találtam egy T460p-t, kiváncsi vagyok, van valamelyikőtökben red flag ezzel kapcsolatban? Van olyan amiért nem szabad ezt megvenni? A fentieken kivül néha még video szerkesztésre, encoding-ra használom (telóval felvett videókat vágok össze, transition-ökön kivül semmi fancy effekt vagy ilyesmi).
Kiváncsi vagyok, kéne dedikált GPU card? Megsínylem a hiányát?
Illetve az ára? Nem olcsó ez kicsit így? Azt hallom felmentek a laptop árak 2020, vírus, home office dolgok miatt..?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
erik42
újonc
válasz Tothgera30 #1276 üzenetére
Maga a böngésző nyitása ilyen spike-szerűen pörgeti 100%-ra a CPU-t (lehet hogy pontatlanul fogalmaztam és úgy értetted, hogy a CPU sokáig pörög 100%-on). A setup semmi különös, semmi nem fut, és elindítom a Chrome-ot.
Most hogy írtál, eszembe jutott, hogy kipróbálom a céges gépemet is, egy 6440HQ-val és kb ugyanaz a spike böngésző nyitásnál. Akkor ez lehet hogy mégsem olyan különleges és nem tudom egy ennyivel frissebb procira cseréléssel kiküszöbölni.
Képen: az első spike a böngésző nyitás, a később, második kisebb a bezárás.
Mit gondolsz?
-
parandroid
félisten
Próbáld ki másik böngészővel. Lehet, hogy valami beépülő modul, vagy addon fickózik. Csak mert nekem sem csinál semmi ilyesmit sem a TP X230x sem az asztali Dell Optiplex 3-as szériás i5-tel. Mondjuk én alap Edge-et használok (ugyan már az is Chromium).
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tothgera30
Ármester
Általában Firefox-ot használok, a Chrome-t elfelejteném (zabálja a hw-t), semmi ilyet nem érzékeltem. Pedig nálam még elég sok weblap megy egyszerre (adott esetben 4k is). Szerintem 12-16Gb körül pakolj bele memóriát, húzd újra a gépet, és lesd meg megint. Bár ahogy látom a meglévő 8Gb-nak is elégnek kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
w.miki
veterán
Hp 440 és 840 között mi az érdemi különbség?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
100-140e Ft között milyen használt üzleti masinákat érdemes megnézni?
Ár érték arányban mi a legjobb?
Hordozva nem (vagyis csak ritkán, elvétve) lesz, internet, skype, youtube.
Jó (nagyobb) kijelző (FHD IPS?), webcamera, mikrofonnal!, strapabíróság, megbízhatóság kellene.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
szoke12
őstag
Helló!
Dell E5470 - 80 már kapható ebben az árban alapkiépítéssel. Illetve ezek nagyobb testvérei. (üzletben drágább, ki kell fogni)
HP, Lenovo vonalat nem annyira ismerem, de lenovónál a p-végűekkel nem biztos, hogy érdemes foglalkozni, mert a ram egy része az alaplapra van forrasztva, illetve az s-jelölésűeket nehézkesebb javítani. De "sima" T450-60 nem szokott csalódást okozni. Persze nekik is vannak 15"-ös testvéreik.
Bár engem kimondottan irritál, hogy a Lenovo megcserélte a Ctrl és Fn gombokat (igaz, bios-ban van lehetőség a funkciócserére)Én most egy E5450-et vettem (i5 5.gen, 14" fullhd ips, 16gb ram, 256 ssd, nvidia 2gb, magyar villbill, dokkoló, hd webcam, mikrofon) 120-ért, és nagyon jó ilyen célra, illetve még kisebbfajta tervezésre is.
[ Szerkesztve ]
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
szoke12
őstag
Igen, 14". Sokat keresgéltem, mire ő lett.
Tény, hogy sokat drágultak, főleg az üzletekben. Persze azokra van garancia, ami sokat jelenthet.
HP-kat nem annyira ismerem, volt egy céges Pro 650 G1-em, de valahogy engem nem győzött meg annyira.
De például az Elitbook-okat nagyon dicsérik.
Amiket írtál, mind jó választás, az E6540 még kapható M-es procival, ami ráadásul cserélhető is. De az E5x70 már DDR4, M2-vel jön, ami gyorsaságban sokat jelentÉn valahogy Delles lettem, bár mindig csak HP és Lenovo céges gépeim voltak. Magamnak inkább Dell
[ Szerkesztve ]
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
c64fanhun
tag
Sziasztok!
Terveim szerint szeptembertől egyetemre megyek, programozást fogok tanulni, laptopra szükségem lesz. Nyár elején adtam el a laptopom (Dell Latitude e7450), asztali gépre váltottam.
Olyan max. 80-90 közt keresnék.
Amik fontosak: Legalább 8gb ram, 250gb ssd, i3-i5 proci (ne pentium, stb gyengusz), lehetőleg 14-es fullhd ips képernyő, de ha minden kötél szakad, akkor a 15-ös hd ready-vel is kibékülnék, illetve 12-es vagy 13-as is lehet akár. Ja és akksi azért 2-3 órát bírjon.
Dell latitude-om 2 is volt, nagyon meg voltam vele elégedve, illetve hp-t szívesen kipróbálnám. Lenovot hanyagolnám, még asus, acer szóba jöhetne, de mindent meghallgatok, Dell az első
Milyent tudnátok nekem ajánlani? (A 7450-em tökéletes lenne, nyáron még 70 körül adtam el)[ Szerkesztve ]
-
BitterLemon
friss újonc
Sziasztok! Használt, felújított üzleti laptopot szeretnék venni. A boltok kínálatában nem tűntetik fel a gyártási évet. Hány évesek lehetnek ezek a laptopok? Konkrétan pl a Lenovo T530 szimpatikus. Utánanéztem, ezt a modellt 2012-ben hozták ki, az árösszehasonlító oldalon pedig 2016-ból való az utolsó ismert ár egy új T530-ra. A használt laptopot árusító webáruház szerint a gépeik 3-4 évesek. Elhiggyem?
-
kisskd
tag
válasz BitterLemon #1288 üzenetére
Szerintem (!) általában nagy tömegben az adott széria évében +1 kelnek el ezek újonnan. Nem példa nélküli (bár mintha egyre ritkább lenne), hogy megveszik, és tartalékként letárolják cégek, aztán ahogy cserélik modernebbre, kikerülnek az érintetlen darabok x év után a piacra. Viszont én nem aggódnék a korán, ha az állapota rendben van, nekünk abból a sorozatból most is fut még gond nélkül 4db (3 már használtan került hozzánk, a 4. is 2014-ben kezdett), az akksija is csak annak igazán gáz, ami éveket ment napi min. 1-2 teljes töltés/merítés ciklussal.
-
Khelben
nagyúr
válasz BitterLemon #1288 üzenetére
Ne hidd el. Egy 2012-ben indult gépet 2017-ben már egészen biztosan nem gyártottak. Max +1 év. Valószínűleg pár évet raktárban állt valahol beragadt készletként és ezt nem számolják bele. De attól még az anyagok meg az akku öregedett.
-
gg72
veterán
Sziasztok! Laptopot keresnénk, ezek a válaszok:
Mikor lenne esedékes a vásárlás?
MostanábanA gépre szánt összeg forintban?
130ezer körül
Felhasználás?
netezés, office dolgok, online tanulás/tanítás (zoom)Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15.6-os, jól látható, lehetőleg IPSMennyit lesz hordozva a gép?
nem nagyon
Operációs rendszer?
Windows 10
Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD):
SSDMemória (RAM) mennyisége:
8GB
Optikai meghajtó kell-e?
nem feltételEgyéb kívánság, speciális igények?
magyar billentyűzet, jobbfajta webcamKöszönöm
-
Csápájev
őstag
Sziasztok!
Irodai munkára szeretnék laptopot, online táblázatokra 90%.
A lényeg,hogy ne legyen nagyon lassú.
A képernyő minél nagyobb legyen,de kb ennyi az elvárás.
Se nagy ssd,se nagy felbontású képernyő,se semmi úri huncutság.
Viszont,mivel csak nettó 150ig szánnék rá vacilálok,hogy vegyek egy manapság mondjuk bruttó 200-ért kapható windowsos laptopot vagy használtan egy MacBook Airt, pl egy ilyet: [link] vagy egy ilyet: [link]
Sose volt semmi Apple cuccom ezt azért hozzáteszem,tehát nem tudom a buktatóit
Köszi a válaszokat. -
ELectric1
csendes tag
Sziasztok szerinem még mindig a legjobb ár értékben lévő laptop acer predator helios 300
Üdv Bence
-
Hópihe5
tag
MElyik laptop éri meg jobban az alábbiak közül?
Tulajdon képen , ha haza megyek a szüleimhez hétvégente, jó, ha otthon is van egy lapotp, hogy a sulic beadandókat tudjam írni, tehát nem programozásra, játékra kellene. Illetve hétközben pedig a szüleimmel szeretnék skype-on keresztül beszélni. Szóval alap felhasználásra kellene egy megbízható gép. Az sem árt, ha érintőképernyős, mivel a szüleim a tablethez vannak szokva,de persze hozzászoktathatóak lennének az egér használathoz is, de az előbbi kényelmesebb...
-
Hópihe5
tag
Mi a véleményetek erről a laptopról, átlag felhasználásra kellene?
[link] -
default.
őstag
Szervusztok, az alábbiak szerint szeretnék tanácsot kérni tőletek laptop vásárláshoz:
* Használt gép 20-30k értékben
* Felhasználás: online oktatás, film nézésElőre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro i7 12700h, RTX 3070Ti (150W), 16GB DDR5, 1Tb SSD, 16" 165hz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest