Hirdetés

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisskd

    tag

    Sziasztok!

    Kicsit atipikus segítséget kérnék:
    - nem a keret lesz a döntő valszeg, de fölöslegesen nem szórnám a pénzt
    - külföldi/használt játszik, de ami magyar boltban X, az X/1,27*0,75 ártól érdekel kb., mert (saját) céghez veszem, ha nincs róla számla, akkor leadóztam év végén
    - ha tegnap már megérkezik hozzám, az nagy extra!
    - 90% irodai/sysadmin munka, 10% (max) grafika a felhasználás, de ebből sok-sok
    - palm stílusban fogom a rágcsávót, 1-3-1 felállásban, kb. 20cm-es tenyérrel (bár a "tenyér tő" def. kérdéses, nagy lapát a kezem, az a lényeg)
    - érzékenység passz
    - sok gombnak örülök, X-Mouse-zal sokat gyorsít a melón, és vezeték nélkülit keresek (BT-nak örülök)
    - "kisujjkímélő" darabot keresek

    És a jelenlegi felállás: sok éve egy MX1100-at használok sík egérpadon az egyik asztalnál, és M510-et a másiknál géles csuklótámasszal, eddig ezekkel elvoltam nagyrészt (mindkettő "falcoon"-osítva), előbbi jobban tetszik kicsit.

    Már régebb óta vicceskedik időnként a M510, ezért lassan-lassan kerestem az utódját, de nem siettem, viszont az elmúlt 1-2 hétben rendesen fáj nap végére a kisujjam, nem tudom, hogy sikerült-e vmivel megcibálni (van rakodás, szerelgetés, egyéb nem kézkímélő is a napjaimban), de más helyzetben nem fáj, csak itt, így megszavaztam, hogy itt a váltás ideje.

    Merre nézelődjek?

    Logitech MX Vertical-lal is szemeztem, a polcon jónak tűnt, asztalon nem tudom milyen. (Árazási kérdés: ha most veszek mást, de kipróbálnám, van reális esélyem, hogy egyszer kifogok az aprón egyet mérhetően 17k alatt, vagy maradjak a számlás újnál?)

Új hozzászólás Aktív témák