-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephike
őstag
Megjelent a Lemokey G1 egér. (Keychron)
PAW3950, 8K, 55g, $69.00 -
4D4M
aktív tag
Üdv,
Egy Mionix NAOS 7000-et nyúzok már egy jóideje, a görgő gomb már régóta nem érzékel, amivel még elvoltam (áttettem a dpi váltóra a funkciót) és most kezdi a bal gomb. Szívesen cserélném a mikrokapcsolókat majd alkalomadtán, amire ha valaki fejből tudja, hogy mit ajánlott venni, akkor azt megköszönöm, de addig is vennék egy cseredarabot, ez meg majd felújítás után megy tartaléknak.
Rákeresve itt a topikban ezt találtam tavalyról:
Konkrét példánál maradva Naos 7000-hez képest a Pro-nál annyi történt, hogy a főbb alkatrészeket újakra cserélték, ajánlott címkét kap annyival, hogy drága.
Ez az infó azóta nem változott? Majdnem tökéletes a forma nekem és ezt nehéz elengedni. Előre is köszönöm!
...mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Notebookhoz vettem egy másik egeret, vezetékes ACERt. Évek óta úgy használom a gépeket, hogy alvóba teszem és egérrel ébresztem. Eddig minden egeremmel működött. Ezt most bedugtam, a Win felismerte, telepítette a drivert, működik minden, de nem tudja felébreszteni az alvó gépet. Akármelyik gombját, görgőt nyomom semmi, pedig alul világít a led. (bios és energiabeállítások jól vannak beállítva)
Próbáltam másik notebookra kötve, azt sem ébreszti fel.
Lehetséges még 2024-ben, hogy ez nem alap dolog és egy egér nem tudja a felébresztést? -
FireKeeper
nagyúr
annyival változott hogy már totál elavult a sima meg a pro is, meg az egész gyártó felett teljesen eljárt az idő. az összefoglalóban lévő kérdésekre ha válaszolsz, kapsz jó ajánlatokat - még ha nem is ugyanezt a formát, ilyen ergo nem igazán van szvsz. mondjuk anno mikor próbáltam nekem nem is volt kényelmes.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Santi22
aktív tag
válasz FireKeeper #101506 üzenetére
Én azt mondanám ezután a forma után egy MM720-ra tizért rápróbálhatna, de most nézem 25-30 körül mozog mitől ment ez így fel?
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
-
Santi22
aktív tag
válasz FireKeeper #101508 üzenetére
Amikor még 10-12 körül mozgott, akkor simán ajánlható volt, ha valaki egy ilyen formát akart, de ez ennyiért egy rossz vicc.
-
válasz FireKeeper #101508 üzenetére
Nana. Egy full patika Ultralight 2 Cape Townt vennék annyiért. Igazából egy Air58-at is.
Egy M2K-t meg aztán főleg. Tudod, azon alul van naaagy lyuk.[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Krystal_s
addikt
Először az Egér probléma topikban próbálkoztam, de senki nem válaszolt, Itt többen vannak, akik sokféle egértípust ismernek, korábban volt is ilyen kérdés itt, ezért bíztam benne, hátha valaki találkozott már ilyen problémával.
-
Oryctolagus
tag
Ha valaki azóta álamatlanul aludna, mert nem tudja mi lehet azzal a kommentelővel aki maga akarta javítani az egerét, ma már nyugodtan alhat.
Kicseréltem és minden faja.
Per aspera ad astra.
-
4D4M
aktív tag
válasz FireKeeper #101506 üzenetére
Lezajlott tán valami forradalmi innováció az egérszegmensben, amiről lemaradtam? Vagy mi tud elavulni a hibázásmentes mozgáslekovetesben és az én magas erzekenysegemmel is erzekelhetetlen késleltetésben?
Köszönöm a felajanlast, de nem igazán értem. Van egy tökéletes forma (najó az igazán tökéletes a MS explorer 4.0 volt), ami elérhető és feltételezem nem rontották el a szenzort. Vagy igen? Mi értelme lenne mással próbálkozni?
1. Mennyi a keret?
30k2. Használtpiac játszik?
Nope3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nope4. Mire használnád az egeret?
3D modellezés, microstation, inventor stb5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Palm6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
21.57. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Kozepes, mindegy QcK Large - elferek8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Csak vezetékes....mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
"Lezajlott tán valami forradalmi innováció az egérszegmensben, amiről lemaradtam?"
Eléggé. Az elmúlt 6 évben óriásit változott a piac, az utolsó 2-2,5-ben meg aztán végképp. Amit idéztél Naosról, az egy nekem címzett hozzászólásból származik, és a lényege az, hogy néha még a TechpowerUpos pzogel is beiszik valamit egy-egy teszt előtt.
Egyébként az MS 4.0 már a megjelenésekor sem volt ajánlott.
MS-ből csak a WMO 1.1a, IM 1.1 és IME 3.0. Esetleg szódával a Laser Mouse 6000.
Veszel egy Zowie EC1-C-t, oszt jó napot. Vagy egy Razer DeathAdder V3-at. Amennyivel rövidebb az EC1-nél, annyival magasabb, de összeszerelési minőségre jobb a Zowie.Vagy ha ANNYIRA ragaszkodsz a Mionixhez, akkor vedd azt, érted, ehhez nem kell ez a topik.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
4D4M
aktív tag
válasz Synthwave #101516 üzenetére
Köszönöm.
Az elmúlt 6 évben óriásit változott a piac, az utolsó 2-2,5-ben meg aztán végképp.
~
Össze tudnád foglalni zanzasitva pár mondatban, hogy mi történt és ez miert kellene, hogy felkeltse az érdeklődésem?Egyébként az MS 4.0 már a megjelenésekor sem volt ajánlott.
~
A formáján kívül nagyjából minden sz.r volt benne (:Vagy ha ANNYIRA ragaszkodsz a Mionixhez, akkor vedd azt, érted, ehhez nem kell ez a topik.
~
Annak idején is ritkaság volt ez a méret. Örültem, hogy találtam ezt nagynehezen, de ha itt van aki megköpködi valami miatt, akkor az nekem sokat nyom a latba.Ha csak annyit tud legalább mint az előd ~5 évig, akkor nem töltöm ezzel a drága időt.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #98587 üzenetére
Folytatom a Naos Pro és a MaxGaming storyt, elkezdett duplán, sőt néha triplán kattintani az egér.
Írok nekik, hogy most már a zörgő meg a fél cm-tert mozgó görgő mellé ilyen hibát is tapasztalok.
Jött a válasz:
"Dear Sándor,Thank you for your message.
To properly assess your issue and provide the best resolution, please record a short, unedited video showing the following:
The serial number of the product (usually found underneath the product).
A demonstration of the issue you are experiencing.Use your phone or an external camera to capture both of these points in a single video. You can then:
Upload the video to your Google Drive and share the link with us. Ensure you set the sharing settings to "Anyone with the link" under "General Access" so we can view it.
Alternatively, upload the video to www.wetransfer.com and share the generated link with us in your response.Please note the following:
Both the serial number and the demonstration of the issue must be shown in the same video. (If you are unsure if the product has a serial number contact us)
If you have a mouse and are experiencing click issues, please raise the debounce rating to 9ms and demonstrate the issue using this tool: Debounce Tool. Please make sure your app settings are visible in the video.
If you are having scroll-wheel issues, please show the issue using this website: Mouse Test."Egy videóban vegyem fel a gyári számát az egérnek, ami a dobozán van és mutassam be a hibákat.
Állítsam át a debounce rating to 9ms megoldjuk szoftveresen a problémát.Már csak az a probléma, hogy most nem csinálja a duplán, triplán regisztrált görgős kattintást.
-
addikt
Hali! Goorious D és O Pro wireless akciós, 21k Alzában. Jó deal?
There's a device that I've been using called a whoop.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz grizlisandor #101519 üzenetére
klasszik maxgaming support. csoda hogy szmájlikat nem írtak bele, sugallva hogy hülye vagy amiért azt hiszed, ez probléma
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
bolic
őstag
Logitech MX510 gamer egeremet takarítottam ki, mert többször használhatatlan volt a görgője, de ezután nem működtek a gombok, inkább rendeltem Genius DX-150X piros színű hagyományos pehely könnyű 1200 dpi-t tudó egeret, ez jó full HD felbontású Win7-es konfigra, addig átmenetileg használtam a bézs színű kb. 25 éves golyós görgő PS/2-es egeret.Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
-
-
bolic
őstag
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
4D4M
aktív tag
-
Komplikato
veterán
Nem menő a 168 grammos egér a topikban, ennyi. Nekem is a szekrény mélyén van két Mionix. Meg a gyáró cég többszőr volt már dögrováson, csoda a létezés is. Meg utóbbi időben a nagy nevek vagy elrűntek, vagy leléptélnőket fejlesztés én és/vagy ár-érték arányban a feltörekvő kínai márkák.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Zaied
Topikgazda
válasz Komplikato #101538 üzenetére
Nem egészen ennyi, de különben el lett mondva, hogy kb. 0 előrelépés van egy sok évvel ezelőtti modellhez képest Naos 7000 és durván dupla annyi cserébe. Teflon talp amit talán előrelépésnek lehetne hívni.
[ Szerkesztve ]
-
4D4M
aktív tag
válasz Zaied #101539 üzenetére
A kiemelés az egérpiacra és annak nagy változásaira vonatkozott, nem a mionixra. (Azt megertettem, hogy abban nem változott semmi.)
Ha tömegről lenne csak szó, azon elég könnyen túllendülök, főleg itt a játékmentes életszakaszomban.[ Szerkesztve ]
-
4D4M
aktív tag
válasz FireKeeper #101541 üzenetére
Egy munkahelyemen voltak ilyen békebeli akksis fostartalyok, talán logitech. Nekem ott van a léc még mindig. Ezzel a Naos 7000-rel már végtelen ideig se faradnék el. De persze
egy újszülöttnek minden vicc új
alapon lehet már egy szempont ez is....mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
Zaied
Topikgazda
Paracord kábel, vezetékmentesség lag nélkül(így is fele akkora tömegű egerek vannak), minőségi mikrokapcsolók, minőségi görgő, kisebb tömeg, tömör teflontalp, jobb click latency, jobb szenzor(2k, 4k, 8k), sok extrával megtűzdelt csomagolás
Konkrét esetnél a gombok lettek cserélve, szenzor(van jobb), és a talpak. A kábele csak parcord szerű, közelebb van a QG kábeléhez. Hallod/olvashattad fentebb a maxgamingnél hányatott sorsa van, ha meg gyártótól veszed 69 euróért sokkal jobbak vannak...
[ Szerkesztve ]
-
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy (vagy két) wireless egeret. Eddig mindig vezetékest használtam, régebben G Pro-t, mostanában Deathadder v2-t és v2 minit. Maradnék ezen a vonalon és a német amazonon venném.A táblázatban látom, hogy G Pro X Superlight ajánlott, és úgy látom, hogy a G Pro Wireless-t is már a Hero 25k-val lehet kapni. Azonos szenzor mellett itt lényegében csak a súlyban van különbség? Ezekből rendeltem egy hete egyet-egyet (33k és 27k), én nem érzek jelentős különbséget közöttük.
A Deathadder vonalon úgy látom, hogy a v2 pro (31k) ajánlott (a v3 már kicsit sokba kerül), a v2 hyperspeed (19k) nem. A hyperspeed-ekkel mi a fő gond, hogy elemesek, vagy amúgy is gyengébb a minőség?
A superlight és a v2 pro körül melyiket ajánljátok?
Köszi! -
4D4M
aktív tag
válasz Zaied #101543 üzenetére
Köszönöm. A minőségi mikrokapcsolo és görgő érdekelne ebből, de félek, hogy ez nem a tartósságban ölt testet.
A szenzor már a 7000-nél is elerte nálam a tökéletes szintet.ha meg gyártótól veszed 69 euróért sokkal jobbak vannak
~
A forma sajnos ezeket mind zárójelbe teszi. Egyszerűen nincs semmi értelme számomra egy jobb képességű egérnek, ami kényelmetlen....mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
Hegyirabló
veterán
Megérkezett a Puretrak egér. Már a legelején csalódás. Mert a talpak alapján egy használt egeret küldtek.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
RafaelEKH
tag
Srácok mi a vélemény az ASUS ROG GLADIUS III Wireless Aimpoint-ról?
Szeretnék egy jó vezetéknélküli egeret. Nem ragaszkodok a 40-50g súlyhoz, de azok is tetszenek. Pl . ninjutso sora v2 szimpatikus ha elérhető lenne. Vagy a lemonkey G1 amit #101501
Mephike linkelt árban is szimpatikus. Melyik a jobb a 3395 vagy a 3950-es szenzor? Jelenleg egy asus rog sicát használok szóval nincs sok összehasonlítási alapom -
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Cooler Master MM710 és MM720 egerem van, imádom mind 2-t, de az a bajom velük, hogy amikor mozgatom az egeret, akkor a számítógépből (érdekes módon nem az egérből) iszonyat magas frekvenciás halk fütyülés (vagy visítás kinek hogy tetszik) jön ki. Denevéreket lehet vele riogatni. Iszonyat zavaró.
Ha nem mozdítom az egeret nincs ilyen gond, nem fütyül.
Több gépben is próbáltam, mind 2 gépemben prémium kategóriás alkatrészek vannak. A 2 gépben másmilyen alaplap, más tápegység van...
Ha más egeret bedugok, akkor azzal nem csinálja, ezeket az egereket már másik USB portba is dugtam, a hiba akkor is fennál..
Másnak is van hasonló hibája??? Ez csak a CoolerMaster egereket érinti?
Hallott már valaki ilyenről? Nem gondolom, hogy én vagyok a világon az egyetlen, akinek mind 2 egere valamiért az USB portot fütyülteti...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest