Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • philoxenia

    MODERÁTOR

    Azért azt figyelembe kéne venni milc "oldalról", hogy az egész úgy kezdődik mindig, hogy "óvónéni kérem a déeseler visszaütött. :O "
    Senki nem mondott olyat itt tudtommal, legalábbis mostanában, mióta újra olvasom az egész topikot (köszönhetően az Econról szóló jelentéseknek ;] ) hogy a MILC rossz, a MILC helyett vegyen valaki DSLR-t, hanem az szokott jönni, hogy az már a múlt, az őskövület, stb.
    Na meg kicsit visszájára fordult már a szoniellenesség is. Lassan már az lesz, hogy vehetsz bármilyen milcet, csak szonit ne, de ha mégis, legalább ne A6000-et... ;)
    Pedig nyilvánvaló, hogy nincs ultimate megoldás, mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai is.
    Nem mindenre jó a dslr, nem mindenre jó a milc se, ugyanazon tulajdonság okán is lehet vitatkozni. Például van akinek kicsi a milc és könnyű, van akinek meg nehéz a dslr, persze, ha támad a medve azért az utóbbi jobb, ha másért nem is, a dslr cipelésében megizmosodott fotós, gyorsabban szalad a milccel a fellegekben járó társánál... mint az ismert viccben... :D

    Két ügyvéd az erdőben túrázik, amikor meglátnak egy vicsorgó, támadni készülő medvét. Az egyik ügyvéd azonnal előveszi a futócipőjét, és elkezdi felhúzni.
    - Megőrültél? - kérdi a másik. - Esélyed sincs, hogy elfuss egy medve elől, sokkal gyorsabb nálad!
    - Nem is akarok nála gyorsabb lenni. Nekem elég, ha csak nálad vagyok gyorsabb...

    Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

Új hozzászólás Aktív témák