- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
DSLR gépet szeretnék venni, a mostani Olympus E520-amat cserélném le, tehát ennél jobbat keresnék mindenképp.
Elsősorban Canonra, illetve Nikonra gondoltam, de ha ti más típust ajánlotok, ami adot árkategóriában jobb, akkor az sem baj, ha nem ezen márkák típusa.
A keret kb 200 000Ft lenne rá, érdekelne, hogy ennyiért milyen házat lehet kapni magában vagy milyen komplett gép szettet lehet kapni, ahol maga a ház esetleg kicsit gyengébb, de egy 18-55 + 55-200 vagy 18-55 + 55-300-as objektívvel 200 000 körül van.
Nézelődtem én is, de sajna annyi típus van, hogy azon nehéz kiagazodni, ha nem követi nyomon az ember folyamatosan a gépeket.Előre is köszönöm a segítséget
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest