- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz tothjani81 #92247 üzenetére
Egy ilyen alpenföhn venti tökéletes lesz rá szerintem.
-
IQfályter
tag
-
ViragL
tag
válasz IQfályter #92252 üzenetére
A #92222 hozzászólásban bobalazs az ID Cooling SE-224-XT -t ajánlotta i5-11600k-ra alap órajelen. Ha arra jó, szerintem neked is elég az i5-10600-ra és olcsóbb is, mint amit néztél. Én végül a Mugen 5 mellett döntöttem, csak hogy legyen tartalék, ha mégis szemkinyomásra kerül a sor.
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Kiszemeltem magamnak egy Cooler Master MasterAir MA610P ARGB típusú hűtőt, viszont az a problémám, hogy egyik magyarországi boltban se elérhető, csak a sima régebbi RGB-s.
Ali-ról lehetne rendelni, de a gari miatt nem szívesen rizikóznám be.
Van esetleg infótok, hogy itthon mikor lesz elérhető ez a típus? -
tothjani81
senior tag
válasz hegegabi80 #92251 üzenetére
Köszi
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
powerwade
senior tag
Sziasztok, hűtő ajánlásért jöttem. Frissíteném a szerverként használt gépet, amit a padláson tárolok (-10 / 50 fok között). Jelenleg egy alap Intel hűtő van rajta, ami elégge hangos, főleg ha 99%-on megy a proci ugyanis a Plex transcode néha meghajtja. Szeretnék valami halk megoldás a problémára és ebben kérem a segítségeteket.
Kerül amibe kerül (20-30k? nem tudom mennyire lövök alá-fölé)2.: Milyen házba kerül?
Thermaltek v21 core3.: Milyen alaplapra lesz?
Gigabyte Q370M D3H GSM PLUS (mATX)4.: Processzor típusa?
i5-9600k (alap órajel, nem tervezem tuningolni)5.: Ramok típusa?
Kingston 32GB /2666 HyperX Fury Black DDR4 RAM KIT (2x16GB)
6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
Minél halkabb, annál jobb, igy a passziv is szóba jöhet. Bírja az "extrém" kültéri hőmérsékletet hiszen nem szobahőmérsékleten használom majd. Hozzá valami ajánlott paszta? -
Zwiebi
tag
válasz powerwade #92258 üzenetére
Passzivan semmi sem fogja vinni azt a procit.
Megneznem a gyari fesz. ertekeket, mert szeretik tul magasra allitani, de ettol fuggetlenul egy ID-Cooling SE224-XT Basic is boven eleg ha nincsen szenne tuningolva. Ventiprofilt erdemes finomhangolni, mert a gyari venti feleslegesen nagy fordulatszamu.
A halk mit jelent nalad? Milyen hazhutoid vannak / milyen fordulatszamon mondanad oket megfeleloen halknak?
-
powerwade
senior tag
válasz Zwiebi #92260 üzenetére
Értem, passzív kilőve. A házban a gyári nagy venti van illetve egy Noctua nf-a15 pwm. Ezek hangja megfelelő Ahogy láttam 1000 rpm körül ment a Noctua, a másikat nem tudtam mérni. Igazából a sivitó gyári Intel hűtőtől akarok szabadulni, viszont nem tudom mennyire bírják a -10 / 50 fok "külső" hőmérsékletet ezek, a padlás nincs igazán szigetelve. De akkor gyakorlatilag ne gondoljam ezt túl, egy ilyen "alap" hűtő is megfelel.
-
Zwiebi
tag
válasz powerwade #92261 üzenetére
Az SE-224-XT borda nagyon jol sikerult, szoval birni fogja (az 50 fok mondjuk eleg extrem minden hutonek), mint mar emlitettem egyedul a ventiprofilt kell nagyon agresszivan minimumra allitani, mert 1800 RPM-es ventivel szereltek es raadasul olyan kialakitasuval, ami kis fordulatszam mellett is rengeteg levegot tol (annak megfelelo zajjal).
Ryzen 1600-on a gyari helyett Noctua NF-P12-vel Prime95 Small FFT-vel tesztelve 400RPM mellett 65 fokos volt a proci. 700RPM-en 58, 1300RPM-en 53.
2db NF-P12 push / pull-ban 1300RPM-en 51 fok. A tobb / gyorsabb venti leginkabb csak extra zajjal jar, a hutesi teljesitmenyhez mar nem tesz hozza sokat.Ne lepodjel meg, ha az optimalis ventiprofil ugy nez ki, hogy 40-50%-on kell limitalni terheles alatt.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Zwiebi #92260 üzenetére
Megfelelő környezetben nem lehetetlen (AVX load alatt sem) egy erre kitalált megoldással (pl. HR-22, aminek már az elődje is elvitt nálam egy 120Wot fűtő procit), viszont jelen esetben ilyesmiről nem lehet beszélni, ráadásul a lap VRM részlege sem életbiztosítás ilyesmihez. Ahogy írod, 224XT vagy ha maxicsend kell, esetleg egy Fortis 3, az még elférne az mATX lapon is talán.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Pár napja cseréltem le a procimat egy AMD Ryzen 7 5800X-re. Jelenleg az a Cooler Master MasterLiquid ML360R AIO van rajta, ami a 3700X-en is volt, de úgy tűnik, hogy az 5800X-nek ez már kevés. A ZEN 3-topikban azt mondták, hogy ez a Cooler Master-féle AIO nem éppen a legjobb minőségű hűtő, és nagyon úgy tűnik, igazuk van. Kizárólag azért vettem ilyet, hogy passzoljon a Cooler Master ARGB-bulidbe, amit tavaly raktam össze.
A 3700X-hez tökéletes is volt, de az 5800X pillanatok alatt felmegy alatta 80°C-ig, már nem elég neki ez a hűtő. Ezért szeretném cserélni, mert most ECO-módban használom a CPU-t, ekkor durván 20°C-al alacsonyabb a hőfoka, de persze ennek a teljesítmény látja a kárát. Márpedig nem azért vesz az ember ilyen CPU-t, hogy ne használja ki, ami benne van.
Ehhez kérném a segítségeteket, hogy olyan léghűtéseket ajánljatok, ami megfelelően le tudja hűteni az 5800X-et, és kellően halk is ahhoz, hogy hajnalban ne zavarjam a többieket, ha bekapcsolom a gépet. Köszi előre is.
- Kerül, amibe kerül, csak le tudja hűteni az 5800X-et ECO-mód nélkül is.2.: Milyen házba kerül?
- Cooler Master Cosmos C700M3.: Milyen alaplapra lesz?
- Gigabyte X570 Aorus Pro4.: Processzor típusa?
- AMD Ryzen 7 5800X5.: Ramok típusa?
- G.SKILL TridentZ Neo 32GB (2x F4-3600C16D-16GTZN)6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
- A lényeg, hogy jól hűtsön, halk legyen, és ha lehet, legalább a ventiken legyen ARGB is, hogy passzoljon a bulidbe.[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Zsmester89
őstag
válasz Zsmester89 #92236 üzenetére
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Ribi
nagyúr
válasz Vistaboy #92265 üzenetére
Annyira azért nem kellene hogy rossz legyen. Lehet nem a legjobb vízhűtő, de hozza a legjobb léghűtő szintjét. Nem lehet, hogy fogy belőle a víz, vagy más gond van?
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, annyira nem régi még, hogy kevés legyen benne a víz, durván egy éve vettem. A paszta is vadi új, az sem lehet a gond.
Egyébként is, csak kíváncsi voltam, hogy milyen egy AIO, kipróbáltam, de amúgy sosem terveztem hosszútávra vízhűtéssel. A léghűtésekkel sokkal kevesebb gond van, ezért is akarom visszacserélni arra.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
kedvesgabor
tag
Sziasztok,
van egy i5-10600KF;ASUS Prime Z490-P lapban 3733Mhz-es ramokkal. Annyi tuninggal amennyit a ramok igényeltek. Az itt javasolt Mugen 5 rev.B-vel próbálom hűteni. Terhelés nélkül 35-40 fok körül megy, de terhelésre felugrik 80 fokra is. A hűtőhöz adott pasztát használtam. Jó ez így, vagy nem kellene így melegednie. Mindez egy CoolerMaster N300-as házban. Más hűtő javíthatna ezen?
Köszi a segítséget!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz kedvesgabor #92269 üzenetére
Amennyiben alapon a proci és a terhelés AVX és/vagy stresszteszt jellegű, reális érték. OCval 1.35V felett már 200W körül fűt, szóval hiába i5, a 14++nm miatt ez van. vCore vagy AVX offset segíthet, de normál esetben (pl. játékok, vegyes terhelés) tippre nem ilyen meleg.
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #92268 üzenetére
A Cooler Master MasterAir MA620M-ről mi a véleményetek? Sok helyen dícsérik, és nekem tökéletesen passzolna a Cooler Master build-be. Plusz tetszik is.
Vagy esetleg a Cooler Master MA610P. Ezek lennének jók a buildbe, de persze kérdés, mennyire jól hűtenek. Valaki próbálta már valamelyiket?
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Mi lenne? Léghűtés lesz rajta víz helyett...
Időközben kicsit beállt amúgy a cucc, ezt írtam már odaát a ZEN 3 topikban is, úgy tűnik, hogy amikor portalanítottam a gépet, picit összekeveredett benne a levegő, és valószínűleg pár "buborék" bennrekedt valahol a hűtőben, azért nem volt megfelelő a hatásfoka. De most már jó, így végre nem kell ECO-módban használni a procit, most olyan 60-70°C körül járkál a hőfoka, ami szerintem már elfogadható.
De ettől függetlenül le akarom cserélni majd később, mert jobban szeretem a léghűtéseket, viszont ezek a Noctua Chromax NH-D15-féle szörnyetegek annyira nem tetszenek kinézetre, ezért is akarok valami mást, ami passzolna a jelenlegi buildbe. Emiatt érdeklődtem a fenti két Cooler Master hűtő felől, hogy mik velük a tapasztalatok... Vagy nem-e tudtok esetleg hasonlót, ami jól hűt és dizájnosan is néz ki, nem csak egy nagy fekete kocka az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz Speed® #92274 üzenetére
Köszi.
Mint mondtam, nem most tervezek váltani, viszont azt sem akarom, hogy mire odajutok, addigra tönkremenjen és ne tudjam eladni. Én nem értek az AIO-k karbantartásához, mármint folyadékot tuti nem tudok cserélni benne, vagy ha korrodál és lerakódik a belsején a kosz, nem tudom kipucolni. Kidobni pedig nem szeretném. Úgyhogy lehetőleg addig akarnám eladni, amíg még nincs komolyabb baja, és visszaváltani léghűtésre, mert azzal nem kell ilyesmikkel foglalkozni. Ez most egy teszt volt, hogy milyen, de nem akarok sokáig AIO-t használni.
A Cooler Master MasterAir MA620M-ről nincs senkinek tapasztalata? Mert az tetszik eddig legjobban, de n
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #92275 üzenetére
Bocsi, közben elbambultam, és elküldtem befejezetlenül.
Szóval, azt akartam írni, hogy nem tudom, mennyire hatásos egy ventilátorral. Bár a teszteken dícsérik, jó lenne valakitől személyes vélemény.
-
RoliHero
tag
Sziasztok!
Nemsokára lefogom cserélni a ryzen 3600-at egy 5800x-re. Jelenleg egy Cryorig H5 Universal cpu hűtőm van.
A kérdésem az lenne, hogy elég lesz-e neki? Tudok rászerelni +1 ventit és akkor szívni is fogja. Nem akarom azt, hogy vissza vegyen a teljesítményből a hőmérséklet miatt.
Ez a hűtő + 1 ventivel elegendő-e vagy másik léghűtő esetleg víz fog kelleni?Olvastam a korábbi léghűtő ajánlásokat erre a cpu-ra, szóval ha azt mondjátok nem elég akkor tudom miket kell nézni. Vízhűtőkről fogalmam sincs, sosem használtam még.
Alaplap MSI MAG B550 Tomahawk lesz.
Ramok: Kingston HyperX Predator
Ház: Cooler Master MasterBox MB520
Felhasználás játék lesz főleg Battlefield5 illetve a 2042.
Tuning nem lesz.MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
kvarc
tag
Segítséget szeretnék kérni. 5950x cpu AIO viz hűtő van jelenleg de 1év alatt 2 pumpa is megadta magát. Elég sokat megy a gép és nem nagy élmény a hirtelen felugró hőmérséklet majd lekapcsolás. Milyen levegő hűtő javasolt 5950x CPU-ra Noctua NT-D15 és bequiet dark rock pro 4 kívül?
DEEPCOOL AS500 Plus vagy DEEPCOOL assassin iii? esetleg más? -
Vistaboy
veterán
válasz RoliHero #92277 üzenetére
Én 3700X-ről váltottam 5800X-re, és sokkal jobban melegszik, érdemesebb jobb hűtést nézni rá a biztonság kedvéért. Nekem egy Cooler Master MasterLiquid ML360R AIO hűtőm van, amit 3700X mellett gyakorlatilag meg sem hallottam, olyan halkan üzemelt, és a proci sem volt melegebb 50-60°C-nál még erős terhelés mellett sem.
Most, az 5800X mellett, még így is, hogy közben úgy-ahogy normalizálódott a helyzet, amikor felboostol 5GHz környékére, érezhetően megkínlódik a hűtő, hogy lépést tartson vele. Ilyenkor a pumpának és a ventiknek a hangját is sokkal jobban hallom (nyilván gyorsabban forognak), és a proci 60-70°C között van, sőt, ha valami jobban megisszasztja, néha 75°C-ig is felmegy.
Szóval én mindenképp ajánlok jobb hűtőt rá, viszont itt nem vagyok szaki, AIO terén meg különösen nem, szóval majd a többiek megmondják a tutit.
[ Szerkesztve ]
-
RoliHero
tag
válasz Vistaboy #92279 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
A hűtők hangja engem egyáltalán nem zavar, vga venti profilom is olyan, hogy ne engedje 60°C fölé, ezáltal sokszor hangos.
Lényeg, hogy maradjon normális hőmérsékleten a cpu, hogy ne vegyen vissza a teljesítményből.Ami neked van cpu hűtőd ezek alapján jó választás.
MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
kikey
csendes tag
Sziasztok
Most váltottam AM4-es tokozásra, és a régi CPU hűtőmet szívesen áttenném rá, de mivel régi model (Brocken 1), nincs hozzá lefogatóm. Tudtok ajánlani valakit aki foglalkozik maszek lefogatók gyártásával, vagy csak simán engedjem el a dolgot? -
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Kollegám gyerekének kattintgatok össze egy BUDGET konfigot, amibe G6605-ös proci lenne egy ASRock H470M-HDV lapban teljesedne ki, jól. A cél média/irodai/sulis használat lenne. Szerintetek van értelme BUDGET cooler-t mellé kattintani? Nagyon gagyi a stock coolere ennek a Pentium Gold szériának (hangos terhelésen?) ?
Aquában (ott is raktam össze a konfigot, nekünk az van legközelebb vidéken) néztem 5K-ig vannak szimpi darabok. [link]
Ezek közül nem látom, hogy lenne 1200-es socketre kompatibilis ilyen ársávban. Vagy be lehetne műteni valahogyan ezek közül vmelyiket?Ja izé, házikó egy Akyga AK17BK lenne
(Nem vagyok büfé a témában, sorry!)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
frango13
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég frissitettem a 10 éves konfigomat, amiben egy i7-3770 volt egy Xigmatek Gaia hűtővel. Arra teljesen elég is volt, de most egy 10600kf(stock)-en van és Cinebench 23 tesztnél pár perc után már 83-85 fok körül is mozgott. Alapvetően csak játékra lenne használva a gép, de Battlefield 5 alatt is néha eléri a 80fokot. Átlagan olyan 68-75 között van.
Szóval gondolom, hogy valami jobb hűtő kéne rá. Vagy esetleg lehet más probléma is?
Ebben szeretném a segitségeteket kérni, hogy milyen hűtő lenne az ideális választás.1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
15k HUF alatt szánnék rá, de ha kell max 20k.2.: Milyen házba kerül?
Cooler Master Elite 4303.: Milyen alaplapra lesz?
Asus Prime B560M-A4.: Processzor típusa?
i5-10600kf5.: Ramok típusa?
G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
Nincs:)
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném milyen levegős hűtővel tudnám kiváltani a jelenlegi Thermalright Silver Arrow IB-E-t, ezen egy venti van, mert nem fér el a 2. a jelenlegi házamban, de gondolom ha lenne venti a memória foglalat felett is nem sokat változna a helyzet.
Jelenleg játékok alatt 72-75 fokos. Ezt szeretném mondjuk 65-70-re llefaragni. Paszta volt rajta Grizzly, Mx4 , mx5 , jelenleg Cooler Master MasterGel Maker MGZ-NDSG-N15M-R2 van alatta ami
11 W/(mK)-s.
Mennyit szánsz a hűtőre?
Max 20K , de meghallgatom ami jobb azt is, árat ne nézünk ekkor!
Bq Silent 802
B450 Tomahawk, de ez lehet csere lesz , B550 Tomahawkra
4.: Processzor típusa?
Amd 5800X, Pbo van.
5.: Ramok típusa?
(2x16) G.Skill Ripjaws DDR4 3200MHz
Nem kell rgb.Údv: Kornél. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Tukolp
aktív tag
Sziasztok,
Intel I7 6700-hoz szeretnék valami jó kis minnél csendesebb hűtőt vásárolni,
Egy Fractial Define R5 házam van,
Elöl és hátul 1-1 gyári 12es venti van a gépbe,
plusz egy, 10 vagy 8 cm átmérőjű Noctua ventilátor alul a táp "előtt"szívja felfelé a levegőt,Viszont mintha mostanában jobban melegedne a gyári cpu hűtőjével,
és még mellette a gtx 970 is dobhat mellé pár fokot,
Mostanában eléggé melegszik úgyhogy CPU hűtés beszerzésére adom a fejem.Árban olyan 10-20e Ft-ban gondoltam.
1.: Mennyit szánsz a hűtőre ?: 10-20e Ft-ban
2.: Milyen házba kerül ?: -Fractial Design Define R5
3.: Milyen alaplapra lesz ? -Gigabyte Z170X-UD3
4.: Processzor típusa? -I7 6700 (Nem K-s)
-3200MHz DDR4 RAM Corsair Vengeance LPX Black CL16 - 2x8GB (CMK16GX4M2B3200C16)
6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.) legyen csendes esetleg
1000 Köszi,
Üdvözlettel,
Én,"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
bagibandi
csendes tag
válasz Tukolp #92285 üzenetére
Szia. Én egy Brocken3-al hűtöm a szintén nonk 6700at. Lehet kicsit OP,de Maxi csend van mellette és a hőfok is OK. Ahogy nézem a házadban elfér,és a lap/ram sem korlározó tényező.
Ha a használt játszik akkor aprón is találsz(10k),ha csak új akkor is belefér a keretbe.Rablótámadás,kezeket fel! Jobb,ha te mondod,a te hangod mélyebb...!!!
-
Falcon C.
aktív tag
Maximum 8 ezer (futárral), de lehet olcsóbb is.
Fractal Design Core 1100 (CPU cooler max height 148 mm)
Gigabyte GA-F2A68HM-DS2
AMD Athlon X4 870K (nincs húzva, nem is lesz)
Kingston 2×4GB 1600MHz DDR3 (mezítlábas)
Halkabb legyen mint a gyári, az állandóan felpörög netezés közben is (cseréltem a pasztát). Az új lehet használt is.Néztem az ID-Cooling márkát, a 213-as típusról nem sok tesztet találtam.
[ Szerkesztve ]
[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
forguet
senior tag
válasz mgoogyi #92287 üzenetére
Nem vagyok benne biztos. Nem rossz a silver arrow de ilyen huto felepitesnel elegge sub-optimal ha az elso venti, ami tolna be a levegot, hianyzik. Igy a 'kozepso' ventinek kell 'atszivnia' a levegot az elso torony lamellain.
Ha ram clearance a problema, akkor lehet h egy fuma2 pl tudna erezheto javulast hozni.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
20, max 25k
Zalman Z11 Plus (annyi a gond, hogy nem tudom mekkora hűtő fér be, mert gyártói oldalon nincs erről infó...)
Valószínűleg MSI B550 Tomahawk, de ez még változhat
5800X
Corsair VENGEANCE LPX 4x4GB
Lehetőleg fekete legyen, személy szerint Noctua vagy BQ, nem tudom belefér-e a keretbe"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
frango13
aktív tag
válasz forguet #92290 üzenetére
Mióta irtam ide, azóta rengeteg tesztet, összehasonlitást néztem. Angol fórumokat, redditet...
De még mindig nem világos, hogy pl. egy Mugen 5-tel kb. milyen hőmérsékleteket kapnék. Nagyon eltérőek az eredmények...
Találtam egy Mugen 5 tesztet. Ott i7 8060k-val 80 fok volt a max, egy Hyper 212 EVO-val. (A Xigmatek Gaia hűtőm egy kicsit gyengébb elvileg ennél. Szóval a 212 evo a mérce.) A Mugen 5-tel pedig 54 fok. Most tényleg ekkora a különbség? Mert, ha tényleg ennyivel hűvösebb lesz a proci, akkor kiadok érte többet.:)
-
-
Tukolp
aktív tag
válasz bagibandi #92286 üzenetére
Hali
Hogy őszinte legyek ez valójában egy kicsit overkill nekem XD.Én valamelyikre gondoltam e kettő közül:
ARCTIC COOLING Freezer 34 [link]
ARCTIC COOLING Freezer 34 CO [link]Csak most nem tudom mi a különbség a sima és a CO verzió között,
Valaki esetleg tudja ?
"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest