Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz steewcv65 #66729 üzenetére

    Most találtam meg ezt a hozzászólást nyitva egy fülön, szóval jobb későn, mint soha :)

    Az eredeti hozzászólásomban is ott volt a szerintem, így most is kihangsúlyozom, hogy ez erőteljesen szubjektív vélemény.

    Átlagos alatt a következőt értem: floating design, integrált alumínium plate, jó sok csavar, hogy merev legyen az egész konstrukció. Ez a felépítés clicky kapcsolóknak határozottan jól áll, kár, hogy a kéken nem tudnak átlépni a gyártók, Kailh Box kellene ezekbe. Taktilis kapcsolóknak is jól áll, ha nem zavar a plate fémes pengése, amivel ez a merevség mellékhatásként járhat (clickynél is van, de ott a többi hang mellett nem hangsúlyos).

    Lineáris kapcsolóknál a másik két típussal ellentétben nem tudod elkerülni a bottom outot (saját tapasztalat alapján pár hét taktilis vagy clicky után pár hétig még megy, aztán elveszik az ujjaimból ez a képesség lineárisokon, hosszabb távon nekem kell az a visszajelzés touchtypinghoz), és a kemény, alig csillapított becsapódást nagyon nem szeretik az ujjaim, nem esik jól így a gépelés (alig csillapított alatt azt kell érteni, hogy az alumínium plate is mozog kissé, de csak nagyon minimális mértékben). Nekem lineáris kapcsolókon gépeléshez olyan felépítés kell, aminél valamilyen szintű rugalmasság van a rendszerben, ami segít tompítani a becsapódást, ez tipikusan rugalmas plate-et és plate-rögzítést jelent, vagy plateless megoldást, ahol a nyák mozogja ki a felülrő érkező erőket.

    Biztos van ilyen, de az enyem is ebben az arban van,de kifejezetten jo .(leirasban talalod)
    Körülbelül az egyetlen olyan gamernek nevezhető billentyűzetet vetted meg a piacon, amire nem igaz a fenti leírás, mivel plateless felépítésű. Ne az azon szerzett tapasztalatokból induljál ki.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák