Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haxiboy

veterán

válasz ---Lasali--- #22865 üzenetére

A cherry teljesen egyforma switcheket gyárt, a különbség inkább a beszerelés módja. Előfordulhat hogy azért nem megy valamelyik gomb mert igénytelenül van beforrasztva.
    Romer-G switcheket szerintem megemlíteni is felesleges, inkompatibilis minden keycappel, még a topre is meg tudta oldani hogy kompatibilis legyen a cherry keycap szettekkel.

Eleve a 22 ezer forintos árával, valamint hogy cherry kapcsolós, bele esik abba a kategóriába, aminél ez nem elfogadható

Magasabb kategóriában ahol odafigyelnek az összeszerelés minőségére ott nincs ilyen probléma, ez csak a Tesoro sara nem a Cherryé.
    Cherry kiváló minőségű switcheket gyárt, nagyon kevés gyártó van akik meg tudják közelíteni minőségben, talán a Gateron ami felér hozzá, bár a minap volt az egyikkel incidensem, de az az én hülyeségem volt. Ott vannak a Zealio switchek, na azok szét vannak pimpelve, de az áruk is olyan.
    Nézz meg egy Kailh kapcsolót és meglátod mi az alja a switchgyártásnak. Szerintem az random műanyag ledarálva és fröccsöntve ;]

Keycapek : Spórolás, semmi több, ezt szoktuk hangoztatni hogy a Tesoro irdatlan rossz minőségű anyagból dolgozik, Roccat van hasonló árkategóriában, az sem az igazi de kicsit talán jobb.

Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

Új hozzászólás Aktív témák