Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz n0rbert0 #94352 üzenetére

    Megsúgok egy titkot de csak halkan, hogy más meg ne hallja:.
    Ebben a topikban minden lenézett szar ami A: nem überistenfasza japán, B: nem honda, esetleg nem toyota.
    Az Opel különösen szar fiat-peugeot-citroen szinten mozog. Érvek nincsenek felsorakoztatva ellene egyszerűen csak szar mert csak. Teccikérteni? A dízelek? Húú barátom, hígfos mind. Szopórollerek a világ szégyenei ez különösen igaz a vw v6 tdi-kre. Azt hiszem hűen összefoglaltam a topikot.

    Ha a Veki tetszik akkor vedd meg és ne hallgass senkire! Itt úgy is csak le akarnak majd beszélni róla és rábeszélni valami szűkös übercsoda japán autóra mert az milyen jó az opel meg milyen szar alapon. Nevetséges. Átlagos megbízhatóságú baromi tágas kényelmes autó a c vectra az általad említett 1.8 benzines motor teljesen rendben van. Több olajat eszik mint benzint és hasonló butaságokon nyerítve röhögtem tegnap itt a gép előtt. Ez egyszerűen ostobaság.

    Ez is pont olyan mint amikor anno haveri körben vett valaki egy már akkor tizenéves használt fiat bravo jtd-t. Páran rögtön elkezdték szívni a vérét, hogy fújj szarfos digó meg common rail és, hogy figyeld meg a gatyád rá fog menni meg eleve micsoda lúzer vesz meg egy ilyen szart ennyiből tdi-t is kapni már. Azóta a srác beletekert hibamentes 140ezer kilométert abba a használt szarfos olasz dízelbe míg mások futkostak adagolót javíttatni meg lendkereket cseréltetni az über tdi-n. Ennyit az előítéletekről.

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák