Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz Dany007 #79762 üzenetére

    Pont 2001-es....1.8 benzin, kombi...MK3... Gondolkodom rajta, hogy pár szóban hogy jellemezném, de nem tudom. :)
    Szóval volt már minden féle, leginkább német vagy afféle (skoda) és hát más. Azokhoz képest nem érzem azt az elnyűhetetlenséget, hogy 10 év múlva is kapcsoló lesz az a kapcsoló. De azt a sterilséget sem.

    Ami jó: Megy mint a barom, tényleg. Annyit fogyaszt az 1.8-as 125 lóerős kombi, mint az 1.4-es skodám. Méretileg óriási. A csomagtartóba amit eddig más autóba besakkoztam, azt ebbe behányom, aztán meg kell keresnem. :DDD Az én majd 190 centim mögött a feleségem keresztbe teheti a lábait. Szóval hely van, kényelmes nagyon és iszonyatosan jó a futóműve. Ahol az eddigi autóimmal fékeztem, ott ezzel csak berántom a kormányt és stabilan ott van ahova teszem.
    Hátrányai... nyűgös...pl a bal hátsó központi (első zárásos verziója) hol zárodott, hol nem...aztán megjavult, pedig a szerelő mondta,hogy ki kell cserélni a motort...lof@szt....aztán néha most is van,hogy meghülyül, akkor valahogy menetközben kinyitom mindet az én oldalamról és következő zárás után egy darabig megint jó. Aztán itt van motor... mostanság városban használtam kímélve, ezért valszeg elkoszolódott az egr, mert kidobta a check engine-t....rögtön beírtam a mondeo fórumra, ahol nagyon jó a közösség és egyből ketten jelentkeztek,hogy talizzunk, ingyen megnézik. Taliztunk egy órán belül, megnézte a srác notival, kitörölte a hibát, kicsit a nulláson meghajtottam...azóta se jötte elő. De ma pl elmentem asszonyért a belvárosba, aztán valamiért 800 helyett 1000 lett az alapjárat. Újraindítás után beállt megint. Akkor a csomagtartó a külső gombbal hol nyílik, hol nem...de lehet csak nem jöttem rá, hogy mikor kéne neki. :D A 16-os gumik ára egy horror újonnan. Nekem beszart a termosztát...kb. 40-ezer itthon. Megrendeltem ebay-en Londonból, 15k-ból megvolt cserével együtt és tökéletes. Mellesleg nekem van automatán sötétedő tükör és fűtött első szélvédőm...hozzá lehet szokni.
    De mondjuk ott a klíma...most pl. nem tudom működik-e...szerintem nem, de várok kicsit ,hogy melegedjen az idő, aztán meglátjuk. Még az is lehet,hogy megjavul magától, mint a központi zár. :DDD

    Kicsit a fent leírtak furán hangzanak, de épp mondtam asszonynak, hogy azért annyira meggyőzött a kocsi, hogy ha mondjuk besz.pjuk és ráfaragunk vele, akkor is simán néznék következőnek ilyet.

    [ Szerkesztve ]

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák