Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz Integra #49419 üzenetére

    Részben én is egyetértek. Valószínű azért ilyen mert bőven keres annyit, hogy majd vegyen másikat.
    Most kb ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor vettem a kínain 1000 forintért egy univerzális autós tartót. Ami persze 1 hét után szétesett aztán én berheltem meg hogy mégis frankó legyen.
    Na ő is kb így lehet ezekkel az autókkal. :) Pénze van rá bőven, meghalni kis valószínűséggel tud ezekben az autókban, akkor meg mért ne.

    A probléma amire itt mások is felhívták már a figyelmet, hogy az utakon többen is közlekednek. Kevésbé spéci mezei biztonsági felszereléssel ellátott autókkal is. Magyarul tényleg az van, hogy azzal a dög Aventadorral simán kinyírhat egy rakás másik embert. Lásd a Rezesova baleset. 180-nál megfeküdt a bmw-vel baja nem lett, de 4 másik ember meg bennégett a kocsiban. Ami amúgy a lehető legfájdalmasabb halálnem. 37-38 éves csajszi kap majd 15-20 évet és akár fel is akaszthatja magát mert közel 60 évesen kijön a börtönből és jóformán már csak a nyugdíjas évek várnak rá.

    Az Aventador se gyenge autó. Közel 1,6 tonna. És ugye elég gyorsan tud menni. :) Innen már egyszerűen kilehet számítani F=m*v-vel mekkora erőt képviselhet. Na ezért érdemes megtanulni vezetni ha már májerkedni akar vele az ember. A nagy erőt kordában kell tudni tartani. Még mielőtt megöl vele valakit.

    Meg azért érdekes lenne tudni mennyivel ment. Mert egy hétköznapi autóval se történik semmi esőben jó gumikkal 100-130km/h-nál. Lazán lehet menni ennyivel autópályán még nagyobb esőben is. Egy Aventadoron meg gondolom komolyabb gumik és elektronika van, mint egy átlag autóban. Csakúgy nem fog megcsúszni / kisodródni.

Új hozzászólás Aktív témák