Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsid

    senior tag

    válasz Typhoon47 #28844 üzenetére

    Ebben a kategóriában, az összes röhejes áron levő modell kerülendő, legyen az S80, 530d vagy E -Klasse. Én is látom, hogy T6-ost hirdetnek sz@réhugyé, nem véletlenül.

    Nem értem, ezt a nem megy vele az autó dolgot. Az igaz, hogy nem egy 0-100 bajnok a maga közel 8 másodpercével, de egy 20 másodperces 0-200km/h-ra azért nem mondanám, hogy nem megy.
    Nekem még a 4 sebességes Geartronic van, de -szerencsére - tökéletesen működik. Lehet vele normálisan menne városba, ha nem tiprod nem pörgeti 2300rpm fölé. Lehet vele vadulni, és akkor 220-nál rakja a negyediket.
    A rengeteget zabál dologgal sem értek egyet. A vegyes átlagom 11 liter körül szokott alakulni. Ebben van egy kis város, van egy kis pálya ( a IX. kerületből járok vele dolgozni Gyálra). Országúton/pályán 9 liter alá vihető - ha betartod a 130-at. Városban - az én esetemben csak Bp. belül - tényleg nagy a bendője, gond nélkül 15 liter fölé lehet vinni, de melyik ekkora autót nem?

    Nem azt mondom, hogy húú qrvajó meg ez az isten, lehet a konkurenciának volt jobb, de azt határozottan elutasítom, hogy valami istentelen sz@r lenne.

    <tRucKdriFteR>

Új hozzászólás Aktív témák