Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    Nah, ezt megnéztük, tetszik. Olaj nincs alatta (ott állt már pár hete), kis rozsda pufik vannak, de nem vészes. Ezeknél vmi típushiba, amire figyelni kell? Amit hallottunk ennél mikor kipróbáltuk: ékszíj laza, futómú jobb elöl kátyúnál klattyan, nem vészes, de vmi elkezdődik... Motorja szépen jár, váltó is pontos, semmi nem lötyög, nem zörög. Persze átnézetem a jövő héten még, és kap egy nagy szervizt is, ha megvennénk. Ahogy írtam, 1 m kb. a keret, ebbe lazán belefér.

    Viszont ami rohadtul tetszik nekünk, az továbbra is a Renault Megane II kombi. Megnéztem a dízelt, nagyon egyben van, kipróbáltuk (szaki is, akit vittem) nem érződik rajta a 200e km egyáltalán. Viszont dízel és én reggel 12km-et, meg este 12km-et autózok, mindenki lebeszél róla. :O Benzinesben mennyire lutri a 2006-os Megane grandtour? 900 k körül lenne, átírás, stb még bele is férne, utána 1-2 hónap és kapna egy nagygenerált (olaj, szűrők, vezérlés, szíjak, esetleg vízpumpa, fékek). Ki mit mondana erre? Vagy inkább a 2000-es évj. 1.8 benzin fókusz kombi? [link] Pénzben eléggé határon van, de ezt mindegyikünk szereti, tetszik és el is férnénk.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák