Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tresh

    addikt

    válasz tboy93 #103246 üzenetére

    Azt írtam is neked hogy a psa vizsgálja mert fingjuk sincs mitől van ez 2.0 hdiknél van ez a probléma. ( most kb minden márkából lehetne ilyen dolgokat sorolni ) én se állítom azt hogy hude király mind.. de azért ahogy itt és a köztudatban élnek az néha már vicc. Csak pár autóm ami volt francia vonalon/ van otthon a családba.

    Clio 1 91-es 1.4 benya 189e vettem 250-el adtam el még ma is rója az utakat munkás autóként a mostani tulaja a barátom.. kopó alkatrészeket cserélt rajta csak ahogy én is most idén fogja kivonatni a forgalomból mert már a karosszéria feladta a harcot 24 év után..

    306- 1.4 benya 93'-as tankoltam +olaj csere és mentem vele(persze előtte kötelező nagy szervice volt).. akinek eladtam srác 2 szer hívott fel hogy megköszönje hogy ilyen remek kocsit adtam el és hogy nagyon jól szolgálja.

    Megane 1 1.6 - 85k val vettem kint 3ik bevásárlós autó volt . 150-el adtam el haver cégének ahol még most is megy 3éve már .Egyszer se állt le igaz elszállt az ablakemelő biztije..ill egy kontaktos hátsó lámpa testet csináltam meg rajta. Most 285 ezer km van benne.

    Illetve volt nálam használat alatt egy xsara 01'-es 1.6 16v 6 hónapig ..meg akartam venni de a cég ahol akkor voltam nem nekem adta el hanem beadta és beszámította egy újba..a márka szerviz meg majdnem 2 szer annyit kért érte... ja igen a hibalista : 1 izzó elől, egy megdöglött motorspricni, egy lyukas klíma hűtő (pályán kavicsot kaptam ) + meg egy légzsák átvezető kábel törés..

    Nem tudom tuti én vagyok mázlista egyszer se hagyott egyik se az út szélén.. ill bocsánat hazudok a megane-al én álltam meg mert az egyik gyújtás trafóm beszart és nem volt kedvem 3 hengerrel hazamenni vele ez a vásárlás 1 napján volt..most ezek alapján ha még mindig hulladék mind és jobb 6-700ezerét egy 3-as golf tdi mint egy full extrás xsara ami 10 évvel fiatalabb akkor tuti nem velem van a baj .

    Szerk:
    Ja jelenleg van egy 2006/12 havi laguna 1.9 dci(apámé) , egy golf V variant 1.6 16v (anyámé), egy ódi a4 99-es(saját), egy clio 2012-es (céges kulcsos). Ezek közül 3-at tippelhetsz melyikkel álltam a legtöbbet az út szélén segítek a golf volt ami vadi új null km- kora óta nálunk van ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák