Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sutee89

    aktív tag

    Üdv! Hosszas gondolkodás után (konzol vagy PC) végül úgy tűnik PC mellett állapodom meg, és kérném a segítségeteket. A gép főleg játékra lenne, ezen kívül teljesen átlagos a felhasználás (HD film, néha torrent, irodai munkák). Nincs nagyon időm az alkatrészek egyenkénti beszerzésére, úgyhogy valószínűleg gépösszerakó segítségével vásárolnék. A főbb szempontok:
    - Nem hálószobában lakik majd a gép, szóval nem kell hangtalannak lennie, inkább legyen megbízható hűtése.
    - Olyan alaplapot szeretnék, aminél a későbbiekben nem okoz gondot esetleg egy GPU vagy CPU csere erősebbre, bár 1-2 évig nem nyúlnék a konfighoz, ha lehet. (bár jönnek a next gen konzolok, nem tudom mennyire fognak nőni a gépigények a jövőben)
    - Tuningolni nem, vagy csak kis mértékben szeretném, emiatt nem kell plusz hűtés.
    - Mostani játékokat közepes-magas beállítások mellett futtassa, esetleg az 1080p-től se csinálja össze magát. Hajlandó vagyok kompromisszumokra, nem kell 120 FPS meg 8xMSAA, eddig laptopon játszottam, szóval 30 fps nekem már folyamatos :)
    - SSD nem fontos egyelőre.
    - A keret rá 160.000 (+8-10%). Szeretnék monitort is venni, max. 21-22", FullHD, bal oldalról lenne egy ablak mellette, szóval ha lehet ne tükröződjön nagyon, és ne 10° legyen a betekintési szöge, mert attól megőrülök. :)
    Nagyon örülnék, ha 200 ezerbe beleférne így együtt.

    Nem tudom mennyire reálisak az elképzeléseim, remélem létezik azért hasonló konfig ezért az árért :)
    Előre is köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák