- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Milyen készüléket érdemes most vásárolni?
Elvárások:
-2GB RAM
-16GB ROM
-max. 720p stream videók WIFI-n keresztül
-Kodi telepíthető legyen play áruházból
-LE nem lesz futtatva rajtaEzt néztem ki:
https://m.geekbuying.com/item/MXQ-PRO--Android-7-1-2-Amlogic-S905X-4K-TV-BOX-2GB-16GB-Black-389334.html
Német raktárból rendelek mindenképpen.
Egy ilyen perifériát is kinéztem hozzá:
https://m.aliexpress.com/item/32253544448.html?pid=808_0000_0109&spm=a2g0n.search-amp.list.32253544448
Köszönöm a válaszokat előre is!
UI.: bocs a linkekért, ez telóról ment
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Breki
veterán
válasz tranceplanet #1751 üzenetére
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
walakyb
aktív tag
Sziasztok.
Gyors segítséget szeretnék kérni. Mennyire szabad megvenni egy Victising VITV 2-ot?
RK3368, Android 5.1, 2/16
Jelenleg 29$ért mérik gb-n
Nagyjából hálózaton keresztül néznék letöltött filmeket, meg esetleg néha youtube -
cocka
veterán
Vagy mi annak a neve na. Wifi hotspot vagy mi a rák... én access pointnak hívom. De a lényeg ugyanaz. Hogy nem az eszköz csatlakozik valamilyen wifi szóróhoz, hanem maga szórja a wifit. Nyilván akkor van ennek értelme, ha mellé még lanról is jön a net a gépbe, hogy legyen mit továbbosztani.
-
tamass.szabo
tag
Egyébként az ilyen gépeknél (ha így könnyebb, vegyük példának a Mecool M8S Pro Plust), az LibreELEC-re való bootolás hogyan történik? Mennyire egyszerű váltani az Android és a LibreELEC között?
-
kenand
veterán
Ha benn az SD kártya akkor a LibreElec indul, és onnan lehet indítani az Androidot
-
tamass.szabo
tag
Bocs, hogy így dobálózok a kérdésekkel, de nem egyszerre jutnak eszembe, és a vásárlás előtt szeretnék mindent tisztázni.
Külső merevlemezt (ha szükséges, külön tápegységgel) tudnak kezelni ezek a boxok?
(illetve ilyenre lehet telepíteni LE-t?) -
kenand
veterán
válasz tamass.szabo #1763 üzenetére
Említett mecoolra megy az LE, 2.5" HDD megy külső táp nélkül is.
Akár transmission is megy és tölt a külső HDD-re..... -
cocka
veterán
A Bluetooth 4.1 támogatás mit jelent? Magába foglalja, hogy az előzőekkel visszafelé kompatibilis? Azaz pl. egy 3.0-ás BT egér működhet vele?
Laptophűtőt tud valaki ehhez ajánlani? Nekem eléggé melegszik. Kemény 1 db olyan laptophűtőt találtam az árukeresőben, ami méretben passzol a boxhoz. Az összes többi sokkal nagyobb.
Vagy ti hogy oldjátok meg a hűtést?
-
dugynok
senior tag
Aliról rendeltem usb csatis ventit, azt kétoldalú ragasztóval a venti sarkaira ragasztottam a box aljàra, ahol lyukazva van. A box nàlam a tetejénél a tv hàtàra van ragasztva szintén kétoldalú ragasztóval. Az usb a tv-re volt dugva, így a venti akkor kapcsolt be, mikor a tv is. Nàlam sajnos a tv digitàlis tunerjét bezavarja, nem jönnek be csatornàk, így màshova kellett dugnom. Több féle méret van, 2db volt 5 dolcsi kb.
[ Szerkesztve ]
-
Necronom
senior tag
lefele ...
a 2.1 nem tudja 4.0-at, ez csak visszafele igaz
de az csak egy darabig....TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
Necronom
senior tag
-
cocka
veterán
válasz Necronom #1771 üzenetére
Egyszer mintha használtam volna ilyen 3D benchmark marhaságot. Én nem javaslom, mert én konkrétan azt hittem, hogy hazavágja az egészet. Az a pár "játékvideo" amit mutatott úgy szaggatott, mint állat.
Na mondom jó, elég ebből a szarból, le is szedtem. Asszem az Antutu 3D szarja volt.
Aztán a végén lefagyott vagy kilépett, de emlékszem, hogy pontozás nem történt a végén.
Ahhoz még kéz alól is túl drága volt, hogy 5 perc alatt hazavágjam egy kib... teszt kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
Necronom
senior tag
Szerintem egy ilyen tesztprogram soha nem fog tonkretenni semmitsem...
Egyreszt doreseg lenne, masreszt meg akkor minek volnanak?A 3DMark meg egy nagyon regi, bevalt es jo program..meg kellene elotte nezned, mielott ostobasagnak tartanad....
A program ugyanis teljes mertekben ajanlott dolog mind PC-re es tukepp minden rendszerre[ Szerkesztve ]
TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok segíteni? Vettem pár hónapja egy Pana 50EX780-at, bármennyire okos, azért félehülye, mert a Skype-ot rohadtul kihagyták már belőle, mi pedig használnák. Tudom, megszűnt a gyártóitámogatás, de azért akkor is csesszék meg h még ennek ellenére sem lehet feltölteni egy korábbi verziót..
Szóval, olyan okosított modult keresnék hozzá, ami tartalmaz - vagy amire telepíthető - Skype, illetve lekezel egy USB gyári Panasonic webkamerát.
Természetesen az sem baj, ha akkor már pluszban medialejátszóként is működik, azaz kompatbilis minden mai, akár 4K formátummal is.
Köszi!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #1774 üzenetére
Bocs, kicsúsztam már.
Pl egy ilyet? Minix NEO Z83-4
Ok, ez Win alapú, viszont így legalább komplett pc van a TV-n.
Apropó, dobozos Win benne van az árában? Esetleg ugyanezt Win nélkül nem lehet megvenni?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
tamass.szabo
tag
Na megrendeltem egy perce a Mecool M8S Pro Plust geekbuyingról, ott volt a legjobb ár (+ olaszországból szállítás). 1-2 napot ír, ami pozitív, bár most itt a hosszú hétvége. Azért remélem, hétfőn kézhez kapom.
A nagy kérdés akkor: említettétek, hogy van hibás széria ebből, ami még néha odajut pár helyre. Hogy tudom ellenőrizni, hogy a hibásból kaptam-e?
Az elsődleges terveim a box-szal, ha megjön: Android TV OS fel, LE kis SD kártyára, meg rákötök valami 2.5"-es usb-s vinyót, amit bátrabban fogok használni torrentre, mint egy sd kártyát/pendrive-ot vagy akár a gép belső memóriáját.
Na most már csak a hozzávaló tv-t kell megvennem
-
cocka
veterán
válasz tamass.szabo #1776 üzenetére
Ez így megy, hogy egy S912-esre csak úgy felrakok egy Android TV OS-t? Merhogy alapból általában Android OS van rajta, de az Android TV OS az más.
Példának okádék: a play store-ban kifejezetten Android TV OS-hez írt appok nem telepíthetők sima Android OS-re. A fordítottját meg még annyira se tudom tesztelni.
-
tthom
senior tag
válasz tamass.szabo #1778 üzenetére
Csak arra figyeljetek, hogy néha az Android TVn az appok később frissülnek. Múltkor pl. belefutottam olyanba, hogy le akartam resetelni a TVt. Emiatt, biztos, ami biztos, felraktam a telefonra az Asphaltot, belehúztam az aktuális játékállást és csak utána reseteltem. Igen ám, de a telefonos Asphalt újabb verzió volt, mint az Android TVs, emiatt nem engedte visszatölteni a mentett adatokat.. Eltelt vagy két hét, mire frissült az ATVs is. Tudom, ritka, de számolni kell vele.
-
cocka
veterán
Nem tudom miért van a királyi többes, de ha esetleg nekem IS címezted, akkor csak halkan súgom meg, hogy abban sem vagyok biztos, hogy a boxom támogatja az Android TV-t. Sima 6.0.1-es Android OS van rajta. De majd teszek egy próbát a 7.1.2-vel is, csak előtte elkértem a gyártótól a 6.0.1-es fwt is, hogy baj esetén legyen mire visszatérni.
-
csibész35
tag
Sziasztok! Nemrég cseréltem le egy Andoer Z4-et egy MX9 Pro-ra (4/32). Leginkább a lassúsága miatt, illetve bízva az Android 7.1 korszerűségében. Természetesen csak most kezdtem el olvasgatni a témában - konstatálva, hogy a rockchip nem az igazi - azért megpróbálnám kihozni belőle amit ki lehet. Lejátszással egyenlőre nincs bajom, a lassúsággal és a stabilitással viszont annál inkább. Jó lenne egy stock Android 7.1 a mostani borzalom helyett, de firmware cserében nem vagyok otthon. Milyen megoldások léteznek?
Youtube, Kodi, HBO GO, Chrome, Ttorrent külső HDD-re -
PSasa
tag
Üdv,
Egy ilyen androidos box-al megoldható, hogy a telefonon tárolt képek, videók megjeleníthetők legyenek a TV-n? Ja a teló is android, a TV meg nem okos, de van hozzá egy H96 Pro+ box. -
Gero66
csendes tag
válasz tamass.szabo #1776 üzenetére
Hello ,ha már beüzemelted,egy rövid véleményt írj légyszives . Én is tervezem a beszerzézét egynek,de még nem tudtam dönteni mivel lennék elégedett.Főleg youtube tartalmakat néznék vele,tehát a navigálás és a zökkenőmentes lejátszás a fontos.
Mások tapasztalatát is szivesen olvasnám.Azt kapod vissza,amit másoknak adsz.
-
Necronom
senior tag
Mivel nekem X96 boxom van, igy pontosan csak ezt tudom leirni
De nagyjabol minden boxon ugy van, csak meg kell keresni
A box media centereben az Airplay, DLNA auto startra, onnantol a mobilra, tabletra egy szinte barmilyen Miracast app, jo valasztas az Allcast. Az appot megnyitva hozzafersz a mobil tartalmahoz, es tukepp ugyanugy hasznalod a kepnezegetot ahogy szoktad, annyi csak, hogy az a mediaboxon fog megjelenni, az meg ugye a TV-re van dugva
Nehany mobil app kepes a teljes kepernyo tukrozesere is, akkor a boxon a Miracast alkalmazast kell hasznalni es ossze kell connectolni a ket holmit....Filmnezesre erdemes hasznalni..No de ki tarol a telon filmeket? Persze itt a mobillal felvett videokra gondoltam, de ugyanigy kepes erre az Allcast is, a vezerlok a mobilon, a film meg a TV-n
A Youtube-ot megint csak a boxrol mint mobilrol...ha mar vanTAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
Necronom
senior tag
Kicsit off
Vegre megerkezett a gamepadom
Talaltam egy jo kis alkalmazast, amiben benne van nagyon sok, kimondottan gamepaddal jatszhato jatek linkje. Termeszetesen playstoros
....es mukodnek Szerencsere a kedvenc autosom is...
Igazan megert 2500 Ft-ot egy vezetek nelkuli gamepad[ Szerkesztve ]
TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
tamass.szabo
tag
Megjött a Mecool M8S Pro Plus-om.
Csak szerdán tudom beüzemelni a tv-vel, addig van bármi mód rá, hogy megtudjam, a hibás szériából kaptam-e? -
mexel
veterán
válasz tamass.szabo #1792 üzenetére
Szétszeded és megnézem milyen emmc van benne.
-
mexel
veterán
válasz tamass.szabo #1794 üzenetére
Nézd meg van-e benne reset gomb, ha nincs jó eséllyel már újabb verziód van. De ha érdekel nagyon akkor keress vissza a másik 905-ös topikban és minden kérdésre van infó.
-
Gero66
csendes tag
válasz tamass.szabo #1792 üzenetére
Hello!
Ez már a DDR4 memóriás? Elég jókat írnak róla. Távirányítót milyet választottál hozzá?[ Szerkesztve ]
Azt kapod vissza,amit másoknak adsz.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Szüleimnek vennék egy ilyen nem okostv okosítot. Egyetlen egy dologra lenne használva wifi jel befogása s ezen s a beépített menujen keresztül a youtube s filmek nézésére. Lehet kicsit bonyolultan fogalmazok, de én is hülye vagyok a témához. Tehát egy problémamentes, nem mókolós eszközt vennék, elsősorban külföldről.
Köszi a segítséget s ajánlást.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Gero66
csendes tag
válasz tamass.szabo #1797 üzenetére
https://rendeljkinait.hu/mecool-m8s-pro-okosabb-mint-egy-otodikes
Ezt néztem,tesztekben van ddr4 ésddr3 is. Viszont ha venni akarok csak a ddr3 ast találom.Már megnéztem vagy százat. Várom hogy kipróbáld,mindenképp írd le a véleményed.
Köszi!Azt kapod vissza,amit másoknak adsz.
-
tamass.szabo
tag
Ez csak a sima Pro.
A teszt alján lévő banggood link a DDR4-esre mutat a Mecool M8S Pro-ból. Kínai raktárból 23 ezer forint.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest