- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViSoR-TDi
csendes tag
válasz kicsigeri #10091 üzenetére
Én nem vagyok nagy guru, úgyhogy csak a saját tapasztalatomat mondom - 2 lapomon is volt5.1 és 7.1 csili integrált hangkártya, de mindig beszivárgott a lapból valami zaj és nem is szóltak túl jól. Egy 3000Ft-os rendes hangártya is jobban szólt nekem eddig mindig. Főleg, ha minőségi rendes házimozira kötöd - miegyébre kéne térhangzás...
ViSoR
-
bandi210
aktív tag
Hali!
Nos megint lenne egy problémám...tudnátok mondani a leendő konfigomhoz olyan 20K környékén(mindenképpen alatta)levő alaplapot?
mindenképpen ATX méretben és pcie csatlakozóval...
A többi szabad dolog csak az ára nem
A lent írott alaplap kissé nehezen beszerezhető...és lehet hogy több pénzem lesz a cuccra...de ha 15K környékén találtok vmi értelmiségit akkor boldog vagyok köszi!By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
majtimo
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
bandi210
aktív tag
válasz bandi210 #10102 üzenetére
Egy aerocool aeroengine jr házba kéne...a táp még nincs meghatározva...
a lényeg hogy nem kell agp és hogy 20K körül legyen..
ja a proci az egy intel 2180as lesz...
ja és wifi nem kell az lesz külső...By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
szimcsi
senior tag
Az adataim alapján milyen alaplapot ajánlanátok? Annyi, még hogy videókártya a jövőben le lesz cserélve egy HD hd3850-re. köszi
XP
-
jepetto
csendes tag
Sziasztok!
Segitségetekre szorulok! Lehet rossz helyre irom, de nem találtam a megfelelő topicot
Nemrég összeraktam a gépemet, azota ujra lett huzva az xp. Miota megy, kb tegnap este huztam ujra, megint és megint kidobja ezt a hibaüzit:
http://kepfeltoltes.hu/view/081104/973013264n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
és ami ez után történik -> a gép magától témát vált (?) és lecsatlakozik a netről és csak akkor jön vissza ha ujraindítom a gépet. Régi gépemnél is volt ilyen, de miután ujrahúztam jolett, de csak nem akar menni az ujnál
-
bandi210
aktív tag
válasz szucsinka #10112 üzenetére
Köszönöm!
Ja és egy gyors kérdéas:ez viszi az 1066mhz-t?(ramoknál)
(ja és egy jó értelmetlen:mi a különbség a ep35ds3r és a ds3p között?)(azon a 6ezren kívül?)[ Szerkesztve ]
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
nszabolcs
tag
Helló!
MSI KA790GX vagy GigaByte 790X DS4 alaplapot ajánlanátok? Tuningolni nem akarom, simán használnám.
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Egy ismerősöm P4-es gépet akar venni. Nekem szolt, hogy segítsek neki, nehogy átcsesszék. Na de azt honnét lehet megtudni, hogy egy gép nem P3-as, hanem P4-es? Mit nézzek meg?
-
Gyuri27
félisten
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy hamarosan veszek egy új gépet.
A procit már kinéztem (AMD X2 6000+). De tanácstalan vagyok, hogy melyik alaplap lenne hozzá a megfelelő, ami nem is túl drága. Max. 25ezret szánok rá. Nincsenek speciális igényeim, de azért jó minőségű legyen a lap és a teljesítménye se legyen rossz.GIGABYTE GA-MA770-DS3 18ezer közül van, de nem sok jót olvastam róla a tesztben.
GIGABYTE GA-MA790X-DS4 ez 24 ezer, biztos jobb a minősége is.Szerintetek megéri a különbözetet? Vagy más márkát ajánlotok?
-
lsc
nagyúr
válasz kovaripeti #10120 üzenetére
Vezérlőpult->rendszer->általános fülön elméletileg kiírja a procit és hogy mennyi ram van .
Az élet kegyetlen .
-
lacuska007
csendes tag
Hali! Bódottával töltene el ha valaki tudna nekem tanácsot adni...eddig agy asus M2N-e alaplapom volt. de mivel gondjim voltak vele gariba viszavittem, és szeretném kicseréltetni egy másikra. kettő között vacilálok: egy -Gigabyte GA-MA78G-DS3H, és egy MSI K9A2 CF-F, ezek között gondolkodom. Azáruk kb ugyanannyi 22-23körül van. Szerintetek melyik legyen. Az MSI elvileg gyorsabb mert abban AMD790X-es chipkészlet van,míg a gigában csak 780G. Fontos szempont lenne a stabilitás,megbízhatóság, meg a sebesség persze.... Ami belekerülne az egy _AMD AM2 6000+, 2x1Gb CSX DDR2 800as ram, Geforce 8600GT,. de ha estleg tud valaki más lapot ami szintén jó vétel lenne azt is tudathatja
Jah és még mennyivel gyorsabbak ezek a lapok az előző asus M2N-E-mnél(nForce 570ultra)??[ Szerkesztve ]
-
frizzby
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy új lapot,P45 DS3, hozzá 4 gb ramot és egy E8400 -at.
Az a problémám, hogy nem tudom ujrarakni a windowst, mert a telepítés betöltésekor, egy kék hibaüzenet jön be... Azt íja, hogy a számítógép károsodásának elkezülése érdeképen a telepítő leáll.....
Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak, le sem tudom formázni a winyót így.... -
Gyuri27
félisten
-
MmDorian
őstag
válasz lacuska007 #10122 üzenetére
Üdv !
Havernak a Gigabyte van, viszont neki szükséges rá az integrált VGA egy darabig, neked úgy látom van, ezzel eggyüt az MSI csipszettje is újabb, és Cross Fire-s. Nekem MSI-m még sose volt, nem tudok tapasztalatot mondni, de csupán a specifikáció alapján jobb az MSI.
de várjuk a tapasztalatokat másoktól
De ez mégjobb lenne, ha lenne annyi pénzért, vagy talán kicsivel többért.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz kovaripeti #10125 üzenetére
Amennyiben értenéd amit olvasol akkor azt írtam hogy a ramot is /az enyémen is írja a típust (8200) meg hogy mennyin megy (3200). Egyébként a cpu-z is jó ötlet .
Az élet kegyetlen .
-
toldy
őstag
Helo
Azután érdeklődnék h milyen mATX lapot tudnátok ajánlani egy 45nm 4magos proci alá? Bocsi de lehetőleg Asus vagy Gigabyte la legyen. kösziAz élet nem habostorta.
-
toldy
őstag
válasz bandi210 #10133 üzenetére
helo,
a fix dolgot hogy érted h mik az egyéb hardverek? egy q8200-t szeretnék 4gb corsair rammal , vga-n még gonolkodom,
egyébként amiket néztem eddig az a asus p5e-vm hdmi ill a gigabyte GA-EG45M-DS2H csak nem tom hogy ezek támogatját-e 45 nm-s procikat ( főleg egy 4magost)Az élet nem habostorta.
-
pokol ura
senior tag
nála [link]
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
nszabolcs
tag
Valaki tudna erre válaszolni? (#10114)
[ Szerkesztve ]
-
pokol ura
senior tag
válasz nszabolcs #10139 üzenetére
GigaByte 790X DS4
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
Bagira01
veterán
Sziaszttok, e2160 alá kéne vmi normális integrált vga-s lap. Felhasználás: filmezés, meg netezés. Kérdés az lenne hogy érdemes intel g31-es lapot venni vagy elég a 945-ös
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
toldy
őstag
válasz Bagira01 #10141 üzenetére
helo, nam akarlak rábeszélni de haveromnak egy e2180-as alatt egy gigabyte 73PVM-S2H lap van és tökéletesen meg van vele elégedve ( egy integrált geoforce 7000 valahányas vga van rajta integrálva) az olcsóbb változatt a sima 73pvm-s2
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
pokol ura
senior tag
válasz Bagira01 #10141 üzenetére
ABIT Fatal1ty F-I90HD esetleg? ATI X1250 van rajta és 32GB max memo tehető bele.
ára kb 16kpokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
-
pokol ura
senior tag
válasz Bagira01 #10144 üzenetére
"Felhasználás: filmezés, meg netezés." - most játszani akarsz vagy nem?
mert amit leirtál arra elég ez is. ez csak egy javaslat volt.pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
pokol ura
senior tag
válasz Gyuri27 #10147 üzenetére
üdv mester!
bocsi h közbe vau , de irta h van egy 2160-as procija, amihez kéne a lap. tehát inteles lap kell neki
-
szimcsi
senior tag
Ehhez milyen lap passzolna?:
Intel(R) Core(TM) 2CPU 4300 1.8ghz,2x1gb geil dragon 800mhz, Hd3850 videóXP
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest