Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz #31733248 #5684 üzenetére

    A funkcionalitás, mint olyan annyiban értelmezhetetlen és végtelen szubjektív, hogy valakinek azt jelenti ez a szó, hogy az Androidos okostelefonjával on-the-fly Taskerrel vezérli a mosogatógép programjait is, másnál meg lehet csak azt, hogy éjszakai fotózásnál bolondbiztosan, könnyen kapcsoljon a zseblámpa, mielőtt belelép a gödörbe a temető szélén, vagy mittomén az asztali géppel ökoszisztémaként működjön a telefon.

    De hogy én is végtelenül szubjektív és sarkosan zsémbes legyek: szerintem már nincs funkcionálisan jó okostelefon, az összesnél feláldozták az intuitív kezelhetőség és letisztult dizájn oltárán az ömlesztett svájcibicskaságot. Nézzünk Netflixet rajta, legyen 6.8"... mivan?

    Amúgy minél vénebb vagyok, annál inkább vagyok úgy vele, hogy pont nem érdekel már más véleménye, nekem egy zsebbarát súlyú, kisebb telefon kellett, mert gyűlöltem, hogy a fél combomra ráizzad a nehéz tepsi... hát vettem egy 12 Minit. Drága volt? Drága. Nekem ez kellett? Ez. Fenemód élvezem, hogy sokszor arra eszmélek, hogy nem tudom, nálam van-e a telefon, mert nem érzem, hogy folyamatosan feszítené valami a combom.
    A régi tepsi továbbra is adott, ott van a drón táskájának az oldalában, repülni talán picit jobb is azzal, na meg addig se meríti a "rendes" telefonomat.

    Bocs az offért :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák