Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rommel6600

    őstag

    válasz Mr X #6126 üzenetére

    Hasonló volt nagyfateréknál is, beállt egy paraszt délután a KAPUBEÁLLÓba (társasház), és senkié sem volt az autó (értsd: az összes lakó meg lett kérdezve, a közeli rendezvényen be lett mondva), este 10kor még ott volt. Szomszéd már jó ideje be akart állni, kihívák a zsarukat. Mivel nálunk Szegeden hétvégén nem fizetős a parkolás, nincsennek szolgálatban a "lopósautók" (nemröhög, nálunk így mondják :) ). 3 óráig ott villogott a rendőr, és a rendőrség elintézte hogy mégis kijöjjön egy. El is vitték mint annak a rendje. Nem lennék kíváncsi arra a számlára amit kapni fog, lévén a rendőrséget is biztos ki kell majd fizetni, ill az este az ágyból behívott szeparkos autóelvivő díját is. Hogy szép ki összeg, ill élete legdrágább parkolása volt, az biztos. Azt megértem hogy a belváros legközepében nincs hely, de hogy kapubeállóban parkoljon valaki azt nem. Várakozás az még rendben van, én is csináltam már ilyet, de amint jött valaki elálltam.
    Az viszont már borzasztó, hogy 30 métert nem képesek megtenni némelyek gyalog. Ma, a kisstadion előtt ott volt leb@szva az úton(egy egy sáv, egy hogy mondják? egysávos?) egy bmw, közvetlen a bejárat előtt, mert a szentem már nem volt képes a 30 méterre lévő parkolók egyikébe beállni...
    Az ilyennek is legszívesebben kitekerném vagy 2 szeleptűjét, egy azért kevés mert egy pótkereke általában minden autónak van.
    Vagy ami még jobb: Szilikon spray. Rá a szélvédőre, és mosd le paraszt ha tudod! Ragad rá a kosz, nem jön le, szétmaszatolódik, az eltávolításához melegvíz, ultra miegymás kell, de még az is alig viszi :) Szóval párszor neki kell gyűrkőzni mire lemossa az ember. És A hatás garantált, csak ajánlani tudom, még kárt se tesz az ember a kocsiban.

Új hozzászólás Aktív témák