Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    válasz Eagl3 #41214 üzenetére

    Azt írtam, rávillantottam, nem azt, amit te képzelsz, hogy mögé állva elkezdtem villogni mint egy elmebeteg, és ettől ős beidegesedhetett.
    Látom, itt mindenki a saját szája íze szerint értelmezi az írtakat, és elképzeli, mi is történt, és annak megfelelően pattog.

    - nem, nem húztam rá az autót, hanem a szaggatott vonalra húzódtam a sávon belül. megtehetem nem?

    Patomi: ha ismernéd a helyet, itt ahogy feljössz egy kb 600m hosszú enyhe íves felhajtón, bőven fel tudod venni a tempót. Innentől nem a megszokott 2-300m gyorsítósáv van, hanem kb 1,5km, ebből ered, hogy nem voltam én sem rászorulva, hogy különösebben fékezzek, hogy biztos beférjek, arra sem, hogy gázt adjak (igen, elég erős az autóm hozzá). ellenben ahhoz is elég hosszú, hogy kb 15-20mp-en keresztül haladjunk szinte egymás mellett, és kivárjam,mikor jön rá, mit szeretnék.

    De látom, ez hiba volt.
    holott ez mondjuk ugyanaz, mint az Érdi emelkedőn mész a külsőben, előtted a kamionok lassulnak, a belsőben jön a béjemwés, 5-el gyorsabban, a harmadik, legbelső tök üres, és hiába indexelsz, szarik rá, hogy egyel beljebb menjen. Holott alapvető (80 feletti IQ) intelligencia kérdése.

    Nem baj, menjetek csak úgy, ahogy akartok, én továbbra is segíteni fogom a hasonló helyzetbe kerülőket.

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák