- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
titán
-
mefistofeles
addikt
válasz Kalandor #40259 üzenetére
...áh ezeket nem lehet jellemezni......
Nekem apaként mégis a kisgyerekes jelenet volt a leg durvább. Kiesett a kicsi, a hülye anya (vagy ki) visszarakta de naná, hogy megint nem kötötte be. Az meg már teljesen kizárt, hogy bekapcsolta a gyerekzárat. gondolom azt sem tudja mi az......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Elemental
addikt
válasz mefistofeles #40263 üzenetére
Én a gyerekzárat még apámék kocsiján is beállítottam, pedig évente kb 2-3-szor utazik abban a lányom. Nehogy éppen elfelejtse valaki belőni.
-
titán
válasz raczger #40265 üzenetére
Nem semmi baleset.
(#40267) raczger En is azon az elven vagyok, hogy nem szabadna egy autonak ketteszakadni. Nehany eve volt errol dikurzus itt a topikban es tobb peldaval is bizonyitottak a forumtagok, hogy bizony kette tud szakadni. Sajnos azt nem tudni, hogy a peldaban szereplo autoknak mi az eloelete, szoval meg most is bizonytalan vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
BANZAII
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
titán
válasz philoxenia #40275 üzenetére
Az alapelvek betartasaval keptelen vagyok kinyilvanitani a velemenyem. Tul sok ponton serulne.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
Tegnap este ebben a takony időben itt kiszaladt az útra két nagytestű fekete kutya, mindkét sávot elfoglalva. Satuztam és éppen meg tudtam állni a zebra előtt, a mögöttem jövő idióta barom Passatos kivágott a külsőbe és a zebrán megelőzve minden fékezés nélkül továbbhajtott. Az volt az ő és a kutyák szerencséje is, hogy valamiért reflexből rátenyereltem a dudára fékezés közben, azok meg megijedve elindultak vissza a járdára. A Passatos kb. 10 centivel kerülte el a hátrébb lévő kutyát.
Alapból nem szoktam idegeskedni, de ezen nagyon felhúztam magam. Mi van, ha valami kisgyerek szalad ki? Ilyenkor sajnálom, hogy nincs fedélzeti kamerám, mert ezeket kitenném okulásul valahova..
-
Revolit
senior tag
-
TaaT
nagyúr
A cím: "Sószóróval ütközött a Porsche"
Előítéletesen el is könyveltem magamban, na a tahó porschésok már megint alkottak, erre a történet.
"Az ónos esőtől tükörjég borította a burkolatot, ettől akarta megtisztítani az utat a sószóró, amikor a baleset történt. A teherautó Feketeerdő felé haladt. Szemből egy német rendszámú Porsche érkezett, aminek vezetője már messziről látta a közeledő sószórót, ezért félreállt az út szélén. A balra ívelő kanyarban a jégen a sószóró azonban megcsúszott és az álló Porsche oldalának ütközött."
A bulvár mindenségit.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
AMD Power
titán
válasz philoxenia #40283 üzenetére
Én sem erre gondoltam mikor elolvastam.... de a csaj az hülye volt az tuti!
-
titán
140-nel csapódott a síneken álló kamionba a vonat
Nem normalis....
-
szebe
addikt
Bennem felmerül pár kérdés:
Sorompó lezárása után miért jön ennyire hamar a vonat?
Miért nem félsorompót használnak?
Miért van szintbeli kereszteződés egy olyan vonalon, ahol vészfékezés után is 140-el csapódik bele a bennragadt járműbe a szerelvény?"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
Jhonny06
veterán
Ez úgy lazán megállt a körforgalom előtt, út közepén, rá a záróvonalra, egy beláthatatlan kanyar után autót fotózgatni (fényes nappal).
-
biker
nagyúr
külföldön van egy olyan kultúrális szokás, hogy sorompó előtt megállunk.
Svédországban is sorompó után 5-6mp-el jön a vonat. NEm is akar átmenni senki
Csak itthon divat, hogy 3-4 percig lezárva van a sorompóElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
FF23
senior tag
Igaz, a küffőd az küffőd. Cseh megyénkre ráférne egy kis kultúra.
Csak neked:
Melyik tengerrel határos Csehország?RT-AX58U v1
-
szebe
addikt
A másik kettő kérdés ettől még ugyan úgy áll.
Bármi miatt megállhat a síneken valaki, így meg arra épp hogy van ideje, hogy kiugorjon a kocsiból."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
biker
nagyúr
nem állhat meg a síneken. Miért állhatna meg? Ott megállni tilos.
Kereszteződésbe, így vasúti kereszteződésbe is sőt különösen vasúti kereszteződésbe úgy szabad behajtani, ha meggyőződtél arról, hogy a szabad jelzés ideje alatt el tudod azt hagyni. Tehát ha előtted áll a sor, nem hajtasz be és állsz meg a síneken, mint a balcsinál a túristabusz tette. Lámpa a sín után 100m-el piros, megállt a sor, a baromarcú meg ráált a busszalElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
titán
-
Byk01
őstag
-
titán
Az nem derul ki. Szerintem ennek nincs is jelentosege. Ezeket bo rahagyassal szoktak megallapitani, ami szokott is mukodni, kulonben nap mint nap balesetek tortennenek az atjarokban.
Regebben olvastam is errol jogszabalyt, hogy a piros utan legalabb mennyi idonek kell eltelnie a sorompozarasig, majd a vonat erkezeseig. Hogy melyikben van ez leirva, meg nem tudnam mondani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest