Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    Lehet hogy sokaknak új, de ez ugyanaz, mint mikor hosszú tömött sorban haladtok, és látod, elől szembe valaki már rég szeretne balra kanyarodni. Persze mi a qrva a..jának akar balra kanyarodni, igaz? Na ott is kedves dolog (igen, úgy is mondhatni illik) lassítani, netán meg is állni, és elengedni, mert lehet, hogy 5 percig ott áll még, és feltartja a saját forgalmát is.

    Igen, ez nincs a könyvben, ezt mondjuk az oktató veri beléd, mikor oktat, meg általában anyuka, apuka, aki előzékenységre nevel.

    Persze, meg is rohadhat ott balra indexelve, és kezdhet életveszélyes manőverbe két kocsi közt, de el is lehet ám engedni.

    És igen, pontosan így segít az összes kamionos ha másik kamionos, sőt, sokszor bármilyen személyautó felhajtása esetén is.

    De mondok példának, 31-es út, Maglód, ez ugye a Pesti út folytatása. itt 17:00-18:30-ig kb összefüggő kocsisor jön kifelé és megy gyömrő vagy péteri felé. Be a körforgalomba összefüggő sor jön, és ez azt jelenti, ha ilyenek vezetnek, mint ti, akik itt méltatlankodtok, hogy "B+ nekem van elsőbbségem, és megyek" akkor a Fő út forgalma kb megállhatna 1,5 órára, mert a kresz szerint esélyed sincs behajtani a körforgóba. És sok ilyen vezet, látszik rajta, már messziről kövér gázt ad, nehogy lemaradjon 10 méterre az előtte lévőtől, mert akkor befér egy autó a fő útról a körforgóba. Na itt is ugye megteheti, miért ne, de nem segíti a közlekedést

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák