Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fjudors

    aktív tag

    válasz Lauda #37631 üzenetére

    De általánosítasz.
    Mint mindannyian...Sajnos a közlekedésben hibázunk, elnézünk. De előfordul, túl kell lépni rajta.
    Én senkire nem haragszom, aki összetörte a gépemet...Elismerte, megbeszéltük. Ez nem háború, nem harc.
    De az igazság az a hőbörgés ellenére, hogy a kerékpárosok a motorosok után a legmostohábbak..Mindenki tesz rájuk. És sajnos az idióta kerékpárosok is csak rontanak a dolgon, a megitélésen. De az autósok nagy része meglepődik azon is, amikor 40-el megy, és megelőzöm....Nincsenek felkészülve rá, és nem is igazán gondolnak a kerékpárosokra, mint partner, hanem egy szükséges akadálynak tekintik, akit ki kell kerülni, minél elébb túl kell haladni rajta, mert csak problémát fog okozni. Lehet szidni a kerékpárosokat, de én pl minden nap elszenvedem mások szabálytalankodását. Mégsem általánosítok.

    Aha..és amikor naponta fordulnak ki az ember elé parkolóból, keresztutcából, mert még messze vagyok...Én eldobom a gépet, Ő meg elhajt, meg se áll..Vagy amikor decemberben a kivilágítatlan kerékpárúton fekete ruhában reggel fél ötkör átszaladnak előttem..Közli, csak át akart futni..Amikor 4 méterre voltam tőle, és 30-al mentem / gyorsultam fel éppen...

    a gyereket hagyjuk, az 5 éves lányom 24-es kerékpárt hajt, neki hol kéne szabályosan közlekednie? És nem vele van a baj, hanem a váratlan forgalmi helyzetekkel...Hol mehet úgy, hogy haza is ér vele?Minden szabályt betartva? Hm?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák