Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz Oppenheimer #81802 üzenetére

    az a lo tuloldala, hogy 5 evente autot cserelsz meg elmesz belfoldon/kulfoldon nyaralni, meg telefont/laptopot veszel amikor cserere szorul ? ugye azt itt ertitek ti is, hogy te azert tudsz venni 6 eves hasznalt autot, mert mas eladja hogy vegyen uj autot, amit 6 ev mulva ismet elad hogy te hasznalt autot vehess megint ?
    szerintem a kurva jo eletet meg csak kozeliteni sem kozeliti az, hogy uj telefont veszek a regi helyett. foleg hogy ugye ez csere, most ha vigyazol a keszulekekre amiket birtkolsz mennyi egy mondjuk 2020as konkret csucstelefon csereje egy 2022es ugyan olyan csucs telefonra, miutan az elsot eladtad ? mondjuk mittudomen 200k ? ez a kurvanagy luxus ? 2 evente 200ezret elkolteni egy telefonra ?
    szerintem nem a balanazirozas nem megy jol, hanem az van mint amit amit Vesa mond. Ha keresek havi 3 milliot akkor miert akarnek 30 evig ugy elni mint aki havi 1et keres ? Epp azert orulsz neki hogy 3at keresel, hogy egy szaros telefon csereje ne legyen kerdes, pont ezeknek a dolgoknak a "torlese" az eletedbol amiert az egesznek ertelme van. En se mondom hogy ne legyen megtakaritasod, de az hogy havi 250et elkoltesz arra, hogy "elsz" , az a sok ? ugyanmar...

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák