Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hamimami

    csendes tag

    Sziasztok!

    Csak jottem helyzetet jelenteni. ;)
    Egyenlore nem sok idom volt végigpróbálni,hogy mit tud a gép, csak automatán fotózgattam. Szépek a színek, nekem a zoommal sincs gondom, nem találom lassúnak. Igaz, nincs osszehasonlítási alapom. Úgy látom,hogy arra a célra, amire nekem kell, jó választás volt.

    Ami nem tetszik: úgy látom, gyorsan lemerul az aksija. Ma már újra toltenem kellett , mert villogott rajta a figyelmezteto ikon, hogy merul le... Pedig még csak két napja vettem kézbe, és annyira sokat nem fényképeztem vele, a videót be sem kapcsoltam. :((

    Szóval muszáj lesz vennem egy pót aksit, mert ez így nem lesz jó... Ma sem tudtam fázisképeket csinálni fozés kozben, mert még mindig tolton volt. :o

    Ami még nekem fura: ha egyszeruen kábelen keresztul toltom fel a képeket a gépre, az kis pocok, amit ki kell rajta ehhez nyitni, nagyon gyenge...egy kis vékony szálon lóg, szerintem nekem az nem lesz hosszú életu rajta, félek,hogy letorik,vagy leszakad.

    Amit még szoni kell: az automatikusan kipattanó vaku. Megszoktam,hogy ott is fogom a gépet, hát ezen nem lehet, mert akkor nem nyílik ki.

    Hát egyenlore kb. ennyi, de azért orulok,hogy megvettem. :K

    És mégegyszer koszi mindenkinek a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák