Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Vikooo

  őstag

  Ez jogos, nem volt szó S4 -ről, de sajnos nem látok nagy előrelépést a többi típusnál használt AMOLED paneloknál sem.

  Nem a színhűségre gondolok, tényleg nagyon jól eltalálták a fehéregyensúlyt is, imádtam az S4 kijelzőjét, öröm volt ránézni, egészen addig amíg meg nem mozdult...mint egy 10 éves ócska plazma TV.

  Zedge alkalmazást már nem is használtam, mert undorító volt ahogy a fekete háttérnél utánhúzta a világosabb tartalmat, de a beállításoknál is ugyan aez volt :(

  Nem általánosítok, sajnos a saját szememmel látom, hogy az S6 is hasonló problémákkal küzd (oké, ez sem volt a kérdéses telefonok közt).

  Én is olvastam a displaymate elemzését, rengeteg tesztet csakúgy mint az S6 esetében, be is néztem (családba vettük): Sárgás fehéregyensúly, alul rózsaszín a panel, nagyon enyhe utánhúzás, ragasztási probléma (szürke háttérnél főleg).

  Nem az elkészült képek minőségével volt a bajom, hanem a "shutter lag" (már megint lag :) ) miatt nehezen lehetett bemozdulásmentes képeket készíteni, illetve -kamera modul cseréig- a vaku rövidebb ideig világított fókuszálás közben, mint az autofokusz beállt volna, homályos kép lett az eredménye.

  Egyértelmű, más technológiájú kijelzőknél is van hiba, de azt cserével lehet orvosolni (Z1 C -m rózsaszín "keretet kapott" JDI gyártmányú IPS kijelző (hasonlóan mint az iPhone 5 szériánál rengetek kijelző), csere után teljesen rendben van ilyen szempontból, az AMOLED eléggé lutri, milyet kapsz, lásd az én esetemet)).

  Egyszóval én istenítettem annó (S2, S3) az AMOLED panelokat, S4 -nél próbáltam elhitetni magammal, hogy még mindig ez a legjobb, de feladtam.

  Akit ezek nem zavarnak, vagy nem látják, azoknak viszont tökéletes választás lehet, csak a kijelző auto kikapcsolását ne felejtsétek minél rövidebbre időzíteni, és kevés statikus tartalom legyen rajta :D

  Házhoz kimenő szervíz előtt le a kalappal, kell is ezekhez :B

  P10 képeim: https://flic.kr/s/aHsmfB9T9s

Hozzászólok Aktív témák