-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
89BDave89 #166087 üzenetére
Hát kb én is itt húztam meg a határt árban, aztán az volt, hogy minig valami hiányzott valamelyik telefonból és mindig feljebb tornásztam
Ugye most a Xiaomi Mi Poco kínálatban talán a készítők sem igazodnak ki, annyi változat van. Éb arra jutottam, hogy ha már 100e alatt képesek amoledet tenni némelyikbe (pl: [link] ), akkor az ne maradjon már ki. Aztán nekem fontos az NFC, és a jó fényképező.
A végén oda jutottam, hogy a Samsung A52 lenne a megfelelő, ami meg 120e most. Néztem még az Mi 11 Lite-ot: [link] , de úgy látom, most nem kapható, pedig a teszt szerint nem rossz ez sem: [link] . Egyébként a mobil piacon is érezteti hatását a chiphiány..Szerk: Hopp Sir Rasor által javasolt Realme 8 tényleg nem rossz. Bár a kamera nem olyan, mint a Samsungé, de az ára sem.
-
bmwsan
senior tag
válasz
89BDave89 #122660 üzenetére
Szia!
Huawei P9-et el lehet csípni 80körül, S7-et 98-ért telekomnál listaáron.
S7 eros hardver, jó akksi ido, nagyon jó kijelzo, gyorstöltés, wireless charging.P9 picit gyengébb cserébe 3+3+3 VIP garancia.
(#122668) Ájvé: EMUI 5.1-es frissítéssel jött az Appdrawer.(#122676) Gamerous :Huawei P9-et el lehet csípni 80körül, S7-et 98-ért telekomnál listaáron.
S7 eros hardver, jó akksi ido, nagyon jó kijelzo, gyorstöltés, wireless charging.P9 picit gyengébb cserébe 3+3+3 VIP garancia. Honor 8 kb. egy P9 3 év gari nélkül. Mind 2 jó vétel 80 körül, de 100ért most az S7 a befutó, ha egy árban akkor az S7-re szavazok.
(#122678) greenjoker: Xioami MI A1, ha sikerül a telekomnál megcsípni, akkor 80ért P9, amihez jár a 3 év gari. Illetve 2,5k-ért egy Huawei Band A1-et lehet mellé kérni. Esetleg 100ért az S7 (szintén telekom)
-
Gery1987
őstag
válasz
89BDave89 #43584 üzenetére
Helló!
Elolvastam mit szeretnétek. Hát ez a 30-40-es kategória kicsit necces. Ha a 4.3-as túl nagy akkor gondolom max a 4".
Új kategóriában Sony Xperia E és LG L3 II ami ebbe belefér. 3,5"-os, és talán nem nagyon ratyi kategória.
Használtban lehet venni Xperia U, Samsung Galaxy Ace 2, S Advance. Ezek hardveresen ugyanazok. Az Ace 2 processzora alacsonyabb órajelen megy (2x800 MHz). De a többi majdnem ugyanaz. A U abból a szempontból gázos hogy nem bővíthető, és csak 4 GB a memóriája. A többi bővíthető. Az Ace 2 memóriája is 4 GB de legalább bővíthető. Az S Advance 8 GB-os.
Az S Advance-ről tudok nyilatkozni, az jó kis gép, bár nem kicsi. Az Ace 2 sem rossz, de arra a JB-t a Samsung nagyon elbaszta, szóval az GB-vel az igazi.
-
Devas
őstag
válasz
89BDave89 #43356 üzenetére
Esetleg nézhettek olyan modellt ami tudja a stamina módot is. (zenehallgatáskor sokkal jobb üzemidő).
Amúgy az U egész jó ppi értékkel bír, szerintem egyáltalán nem pixeles. Munkatársamnak az van és navigációra totál alkalmatlan a cucc (lehet ez egyedi eset). Kijelzője nem túl fényes (napsütésben gáz lehet). RAM túl kevés, elég sokat szenved miatta, én annyira nem ajánlom. -
Xaels
félisten
válasz
89BDave89 #32487 üzenetére
Az SP nem gyengébb hardverben sem mint a P6 egyedül a RAM mennyisége ami jobb, de az 1GB-al is el lehet lenni csak a sok felesleges vackot törölni/tiltani kell. Lehet, hogy csak 2mag, de azok ugye Krait magok. A Huawei-ben meg a saját cucca van. Huawei P6 benchmarks vs. Xperia SP benchmarks. Szerintem ezek alapján az SP köröket ver a Huaweire teljesítményben.
Hosszú távon: nem ajánlott a Huawei. A Sony terméktámogatása még mindig sokkal jobb és ugye a Huaweiben lévő egyéni SoC miatt még talán a főzött cuccok sem lesznek rá az igaziak.
Persze egy nőnél ezek sokadrangú szempontok. Tudom mert én is ilyen cipőben járok.
-
unreg1
tag
válasz
89BDave89 #32421 üzenetére
Ha csak a műszaki paramétereket nézed, neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb. Eléggé hasonlóak.
-
Riuko
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest