- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
hungacsokesz #47962 üzenetére
Nexus 4 vs Xperia SP !
4 mag vs 2mag
2GB/RAM vs 1GB/RAM
IPS vs TFT
Stock Droid 4.4.2 vs Sony Droid 4.3
Nem rossz az SP, de a Nexus 4 kb. mindenben 2X jobb és erősebb
-
w333
félisten
válasz
hungacsokesz #47960 üzenetére
Ebben az árkategóriában nem nagyon van más "bestbuy" telefon
Esetleg LG F6 vagy Moto G (nincs magyar nyelv) de a N4 ezektől 2X erősebb.
-
w333
félisten
válasz
hungacsokesz #47957 üzenetére
Partnero GSM nézted ? ... bontatlan zsír új készüléket kapsz
(#47959) hungacsokesz
Ha mindenképp ragaszkodsz hozzá akkor esetleg használtan szép állapotban kb. 60-70k -ért már kapsz, de még a 87k is nagyon jó vétel főleg úgy hogy ilyen árért nincs gyorsabb telefon, sebességben az összes középkategóriát üti, sőt még az S4 -t, Z-t, is ami már felső ... szóval ennyiért mindenképp megéri
-
csacsi67
addikt
válasz
hungacsokesz #47402 üzenetére
Kb 1 év mulva tudunk erre válaszólni. Gondolom addig meg nem akarsz várni a vásárlással.GPE változatu telefonokon fut csak az ART kokánymentesen .A Te általad emlitett telefonokból nincs GPE változat .A GPE változatokon kivüli telefonok amin 4.4.2 fut nincs tudomásom róla hogy képes lenne jelen pillanatban ART futatására. Max a Moto G.
-
hungacsokesz
csendes tag
válasz
hungacsokesz #47385 üzenetére
Erre majd tudna valaki segíteni ?
-
csacsi67
addikt
válasz
hungacsokesz #47368 üzenetére
Nem tudom olvastad -e [link] A HTC mini bizonyos régiokban már megkapta a 4.4.2 hardver ugyan az. Miniröl csak jót tudok mondani.
-
MurdR
veterán
válasz
hungacsokesz #46772 üzenetére
-
Morris
veterán
válasz
hungacsokesz #46772 üzenetére
A sima Expressz-re is azt írták, hogy megkapja a 4.2-őt, de szerintem az kizárt dolog.
Szóval én erre nem alapoznék. -
MurdR
veterán
válasz
hungacsokesz #46757 üzenetére
Olyanból sok van, ami viszi a mai játékokat, a 4.4 kérdéses manapság, mert a gyártók nagyon undorító módon sz.rnak az updatekre sajnos.
Pl egy Xperia SP is szépen viszi a mai játékokat, amúgy. Két magos, de erős magok vannak benne. Az van olyan 70k körül.
De én inkább egy Moto G-vel próbálkoznék. Nekem nagyon bejövős a telefon.quailstorm nem szűrted le a lényeget az írásomból
(#46760) velosolex Xiaomikat néztél? A legtöbb itthon kapható telefon ott elvérzik, hogy 2 SIM.
Ha nem lenne alap a 2SIM akkor Note2-3at mondanám...
Ha két SIM, normális ár, akkor MotoG Dual SIM 63000Ft a PartNeronál. Viszonylag normális sufni, bár nekem NEM volt még velük dolgom, így csak mások beszámolói alapján tudok nyilatkozni. motoG dual k
Illetve Wayteq TALK 5H speedshop, 50k
megbízhatóak, a gariztatással sem sz.rakodnak. -
MurdR
veterán
válasz
hungacsokesz #46755 üzenetére
Akkor viszont engedni kell az igényekből.
(De szerintem lehet olcsóbban is venni, mint 85.) -
hungacsokesz
csendes tag
válasz
hungacsokesz #46740 üzenetére
Még annyi, hogy ha droidnál döntenék, akkor később lehet hogy fontos lehet a 4.4 az app követelmények miatt.
Nem tudom ez mennyit számít, de nyugodtabb lennék, ha olyan telót találnék, ami biztosan megkapja romolást nem igen támogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest