Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    Sziasztok!

    Telefont vennék, 100 körül max. (+10-20.000), ha indokolt, de olcsóbb is lehet ennél, csak teljesítse a leírt feltéleket. A mostani meghalt, általában ekkor cserélni szoktam. ;] Mivel utálok telefont venni, így jelenleg nem vagyok képben a teljes kínálattal.
    Még nem tudom, hogy hol venném, szolgáltató, vagy valami bolt. A hűségidőm is lejárt, így esélyesebb lehet a szolgáltató (T).

    - Fontos lenne, hogy stabilan működjön. Nem kell csúcshardver nekem 200-ért, nem használnám ki, de 30-ért se veszek szenvedni hulladékot, volt már, kettéhajlott a kezemben, egy lefagyásnál ingerültebb állapotban, amikor fontos lett volna, hogy működjön.
    - A gyári szoftvere legyen rendben, nem akarok azzal sem szórakozni.
    - Nem tudom mennyit eszik az újabb droid, de 2 giga ram lenne a minimum gondolom, hogy ne zárjon be alkalmazásokat, de a 3 még jobb.
    - Jobb fajta kijelzőidő, és minőség előny. Filmek, és internetezés általában, gps, egy-két könnyebb alkalmazás. De a legfontosabb a telefonálás természetesen.
    - Idei modellek, vagy tavalyi is jöhet. Leginkább a felhasználó tapasztalatok alapján keresem a legjobbat, amivel tényleg nincs bosszúság, és mindent tud, amit kell. Ha nem lehet feltölteni indukciós főzőlapon, meg egyéb csili-vili dolgok hiánya nem zavar.
    - Nem gond, ha nem kell a microsim-et cserélnem.

    Néztem Iphone-okat is, de az 5s, SE kicsi, a 6 meg nem tetszik. Így azok kiesnek.

    Köszönöm bárki is segít rajtam!

Új hozzászólás Aktív témák