Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #33253120

    törölt tag

    Üdv. 55 nap múlva hozhatok ki új készüléket, illene elkezdenem új telefon után nézelődni.
    Jelenleg egy Samsung Galaxy S5 Mini-t használok.
    Erről a készülékről pár info:
    Kijelző: 4,5" (720*1280 SAmoled)
    Proci: 4*1.4Ghz
    Ram: 1.5G
    Rom: 16GB
    Kamera: 8MP (1920*1080@30FPS videó) előlapi: 2.1
    Bővíthető
    Rádió. Na ezt azért írtam külön, mert elvben a telefon nem tudja, de a korai alaplapokon rajta volt a kivezetés, csak appot kellett hozzá telepíteni.
    A lényeg: IP67, ujjlenyomat olvasó, pulzusmérő, lépésszámláló, zseblámpának használható vaku, BT4.0...
    Naponta töltöm. Van, hogy többször is ha rossz lefedettségű helyen dolgozunk, emiatt jól jön a sima energiatakarékos helyett az ulraenergiatakarékos funkció. Megy a készülék fullgázon úgy 4-5%-ig, akkor átkapcsolom ultrába, és elmegy még 2-4 órát.

    Kb ennyit tud, és kb ezt keresem a következő telefonban is egy kicsit jobb procival, több rammal, esetleg kicsit jobb készenléttel.
    Kicsi a kezem, ezért nem szeretnék nagyobb telefon, ezt is alig érem át átlóban.
    Használom a lényegnél leírt dolgokat, talán az ujjlenyomat olvasó amitől el lehet tekinteni. Melóban ha por van lemosom a csap alatt a telefont, esetleg ha bicajozok és kint a kormányon, akkor nem baj ha jön az eső. Lépésszámláló, pulzusmérő megint alap dolog ma már szerintem, zseblámpa jól jön melóban, BT4.0 kell az okosórához, és a BT headsethez a BT energiatakarékosság miatt.

    Használati vonalon, sok net, sok játék, napi bicajozás trackelése, sok zene (vegyesen bt, és vezetékes fülessel) ha van akkor rádió, buszon filmezés, melóban doksik keresése, pdf olvasás....

    Telekomtól vásárolnám majd, mint ahogy ezt is. Lehetőleg 2 év hűség, 0Ft beugró, havi 5-6e törlesztő opciókkal, és szeretnék Samsungon belül maradni, hogy az S Health eredményeimet át tudjam vinni...

    Tudom, hogy szinte lehetetlent kérek, szóval előre is köszi. :D

Új hozzászólás Aktív témák