Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wucky

    senior tag

    Sziasztok!

    Elnézést hogy ide írok,de a telefonnak nem találtam saját topikot.

    Tegnap vettünk a nejemnek egy Samsung Galaxy J3 2016-ot Gold színben.
    4*1.2 Ghz, 1.5 Gb ram, 8 Gb háttértár,amiből kb 4Gb szabad. 6-700 Mb ram van rendszeresen szabadon. Nem rosszak a betekintési szögek,bár sajnos automata fényerő szabályzás nincs. Pörgős kis mobil.
    1 napos használat után ami feltűnt. Kicsit akadnak a sok képes weboldalak(pl totalcar). Telefonálás közben pattog a hangszóró(ez lehet hogy csak ennek a példánynak a gondja). 2.4 Ghz-s 120 Mbit-es wifin 30 Mbit-et tud speed testel mérve. A hangszórója nem valami hangos.
    Minden esetre ajánlhatónak tartom. Holnap azért a pattogás miatt vissza viszem aztán majd látjuk. Annak aki netezik facebookozik,simán ajánlanám. Könnyen kezelhető,vékony könnyű,kényelmes fogni. A multitask rendben van. 8 megnyitott alkalmazásnál nekem még nem töltött újra semmit. Mondjuk játék nem volt benne,de azt is letesztelem majd.

    ~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]

Új hozzászólás Aktív témák