Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MwC

    csendes tag

    Sziasztok!

    Aktuálissá vált nálam is a telefoncsere, ehhez kérek tőletek segítséget.

    Egy új, független, Androidos telefont szeretnék venni, a tervezett használati idő kb. 3-4 év. A keret nagyjából 80 000 Ft lenne, és fontos szempont a B20 frekvencia megléte, valamint az 5"-5,5" jó minőségű GG védett kijelző. További igény a gördülékeny működés, a hosszú üzemidő (átlagos használat mellett ne kelljen naponta tölteni) és a legalább 2GB RAM (tudjon 15-20 böngészőfület kezelni a Chrome-ban). Hasznos, de nem feltétel a dupla SIM, készítsen elfogadható minőségű fényképeket és videókat. A jó wifi és GPS (iránytűvel) szintén alapkövetelmény. Az SD kártyás bővíthetőség nem lényeges, ha a belső tár legalább 16 GB.

    A telefont nem nagyon fogom játékra használni, inkább filmnézés (stream a helyi hálózatról vagy a netről), böngészés, TeamViewer és navigáció (waze, geocaching) lesz a fő felhasználási terület.

    Kerestem lehetséges jelölteket, de csak néhányat találtam.

    Huawei P8 Lite
    LG G Flex2
    Lenovo P70
    Xperia Z1

    A Huawei P8 Lite lett volna az első jelöltem, de félek, hogy az akkumulátora kicsi az igényeimnek (a jelenlegiben 3000 mAh-s van, kisebb kijelző mellett). A másodikként talált telefon az LG G Flex2 volt. Olvastam róla jót is, rosszat is, tanácstalan vagyok vele kapcsolatban.

    Ha egy lépcsővel magasabb árkategóriát nézek (90 000 Ft körül), akkor szóba jöhet még a

    Honor 6
    Honor 5x
    Huawei G8.

    Ennyit azonban nem nagyon költenék telefonra, csak ha tényleg nyomós indok van rá.

    A fenti telefonok közül ti melyiket ajánlanátok? Esetleg van olyan javasolt típus, amit én nem vettem észre?

Új hozzászólás Aktív témák