- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz angyalmano #8049 üzenetére
Én a kettő közül az S-t venném.
-Erősebb akku, (igaz a kijelző, sé a vas is erősebb)
-Jobb kijelző (felbontásra, méretre, és PPI-ben egyaránt)
-Erősebb vas 1Giga vs 1,5Giga
-Nagyobb kamera: 12vs 8 MPX Bár ugye a méret nem minden, hazsonlítsd össze a képieket. -
prolin
tag
Vodafone Smart-ot cserelnek le, mert mar nagyon haldoklik. Max. 40-et szannek ra, lehetoleg nagyobb kijelzo es ne akadozzon. Sony Tipo es Huawei g300 kozott vacilalok, ez utobbit lattam fuggetlenul ujan 40-ert..
Sokaig az Acer Galantra palyaztam, de az mar tul draga..
Johetnek mas otletek is..Ha nincs ertelmes, nem akadozo okostelefon ennyiert, akkor visszaterek a rendes mobilra, mert kezd elegem lenni..
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Szerintem egyértelmű.
"lehetőleg nagyobb kijelző"
tipo: 3,2 180PPi TFT G300: 4,0 233PPI IPS LCD
G300 nagyobb belső memóriával rendelkezik, 1 gigás processzor szemben a 800-al,
A kamera is nagyobb felbontás, de az nem garantál jobb minőséget feltétlenül, így azt nem tudom hogy előny e
Ezek az "apró" eltérések egyértelműen a G300 felé billentik számomra a mérleget.
szerk: Lassú vagyok
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Szerintem már gyártani sem kellene a vaku nélküli készülékeket.
Volt mind2 készülék a kezemben és a G300 jobban bejött.Már a specifikációkat nézve is jobb a G300.
[ Szerkesztve ]
-
prolin
tag
Koszi a valaszokat!!
Nem tudtam, hogy a "majdnem hasonlo" hardwer elbirja-e a nagyobb kijelzot, de ezek szerint igen.
En is a G300 fele hajlottam, de csak most talaltam ra ennyiert.. A Vodanal is joval dragabb. -
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
T-mobil kínálatból az alábbi két telefont szemeltem ki.
-Sony XperiaS
-Nokia Lumia820
Op.rendszer nekem nem mérvadó,egyik sem volt még. Leginkább internet és szöveges dokumentumok olvasása,néha írása és elfogadható minőségű fotó készítés lenne a fő szempont.
Esetleg van jobb ár-érték arányú telefon is ebben a kategóriában? -
edigital
csendes tag
Szia!
Nálunk csak gyári jótállással vannak telefonok.
Ettől függetlenül ki kell bontani a csomagolást, főleg Samsungnál, mert el van dugva a dobozba a jótállási jegy, azt pedig mindenképpen ki kell tölteni.
Ha üzletben veszed át, kérheted, hogy előtted vágják fel a kis zárjegyet.
Üdv:
edigital -
edigital
csendes tag
válasz maggi1886076 #8069 üzenetére
Köszönjük!
-
edigital
csendes tag
válasz maggi1886076 #8074 üzenetére
Ment.
-
Dyrtyho
őstag
Tudom, hogy itt mindenki a Galaxy Ace 2 ajánlja, de melyiket könnyebb szoftveresen frissíteni ? Csak mert nekem még soha nem volt Samsung okostelefonom, és tudomásom szerint a Sonynak ott van a SEUS program. De Samsungra is van valami hasonló ? Vagy azt csak a szervizben tudják frissíteni ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
curtis2
aktív tag
Hi,
Melyiket javasoljátok inkább: Galaxy S Advance vagy ZTE Grand X IN?
Köszi,curtis
-
GLOCK34
aktív tag
válasz dokee78 #8071 üzenetére
Közben benéztem egy T-üzletbe,megnéztem a telefonokat. Note nem volt,de a 4,3" telefont kézben tartva szerintem az nekem már túl nagy lenne.
Az s3 viszont nagyon tetszett formailag és amiket mutattak röviden mit is tud ez a telefon.Lehet hülyeség,de nekem kissé "gagyinak" tűnik a külső burkolata az árához viszonyítva. Ezzel nem szokott gond lenni (kopás,repedés,stb)?
A Sony ezen a téren jobb benyomást keltett. Külsőtől eltekintve viszont s3. Árban is belefér,most tudtam meg a pontos árakat is. -
Ricardo
titán
válasz maggi1886076 #8087 üzenetére
Nem törik, és reped. A Sony ebben valóban jobb, de csak ebben.
-
regener
veterán
Nem tudjátok véletlenül miért drágult a T-mobilenál a Lumia 800? Illetve az Advance S és a ZTE G. X IN? Kinőtték a keretet.
Most várhatok min. még 1 hónapot -
regener
veterán
válasz #40993792 #8092 üzenetére
Ez így elég rossz innen nézve, november vége óta várom hogy bemenjen a Lumia 800 60alá (céges listán, eddig 62 volt, mostmár 67,5) és azért nem vettem eddig Advance S-t vagy X In-t sem.
De most mind a 3 teló 60 felett van a listán, egyedül az Xperia U és az OT995 jöhetne szóba, viszont az U nem bővíthető, az 995 meg tragikus képeket készít és az ICS után a wifi jel érzékelése a felére csökkent. (1 méterre a 300mbit-es wifi routertől nincs maximum jele, 3 méternél már csak a jel felét látja míg a Nokia C6-om az udvaron is [kb 7m] még teljes jelet lát. )[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz CharlieDrop #8095 üzenetére
a hivatalos. nem hivatalos meg amit írt.
-
Helló,
Ideiglenesen szeretnék valami fosdroidot venni úgy egy hónapon belül. Nem tervezek hosszútávra, elsődleges telefonként kb. nyár végéig szolgálna (vagy még addig sem). Hogy új vagy használt, az nem igazán érdekel, egyelőre a következő a lényeg:
Amire használnám:
- zenehallgatás
- böngészgetés (főleg mobiloldalak)
- telefon
- gmail, gtalk, facebook
- néha egy-egy fotó/veidó felvétele, de ez abszolút nem szempont, ha ilyen téren fos a készülék, az nem oszt, nem szoroz
- néha youtubeHa az akkuja nem bírja sokáig, az se zavar, gyakorlatilag nincs olyan 4 óránál hosszabb periódus, amikor nem tudom tölteni.
Droidból jó lenne egy minimum 2.2, de még neccesen a 2,1 is belefér.
Szóval nagyon alapvető igényekre kellene, átmeneti állapotszerűen.
Ami jó lenne: 480*800-as vagy ehhez közeli felbontás. Nem kritikus, de jó lenne.
Anyagi részt azért nem írok, mert pont az érdekel, hogy mennyből megoldható.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest