Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 9Petya2

    tag

    Sziasztok!

    Szeretném lecserélni a mostani telefonomat (Sony Wt19i). A következő telefonom kiválasztásához kérném a segítségeteket.

    Amire használnám : netezés( többnyire wifin keresztül), néha játék, de ez nem számottevő, alkalomadtán fotózás illetve zenehallgatás tehát normál, mindennapi használat.

    Mivel a mostani telefonom is lassan 4 éve lesz meg így értelemszerűen az újat sem kevés időre venném, hanem legalább 2-3 évre, szóval jólenne ha minél időtálllóbb lenne.

    Szempontjaim: 5" -nál ne legyen nagyobb(ha kisebb az csak jó), 50-100 ezer közötti ár, viszonylag normális fényképező, megfelelő hardver, amely nem lassul be jelentősen évek múlva sem, Android legyen, új készülék és független, ne kelljen naponta tölteni, gyártói garancia., Samsungot nem szeretnék.

    Amiket eddig néztem: Huawei Ascend G620s, Sony e4g, Honor 4c, Xiaomi redmi2 2/16gb, Huawei p8 lite,
    LG spirit 4g, Honor 6- de ezmár tényleg a legteteje, mert ennyit nem szívesen adnék egy telefonért, de ez minden szempontból megfelelne.

    A legjobban a honor 4c gondolkodtatott el, de nemtudom jó döntés lenne e megvenni úgy, hogy nem támogatja a 4g-t. A G620s- ben pedig az 1GB RAM zavar, ami hosszútáon kevés lehet. A Xiaomiból pedig még csak az 1Gb-s változattal találkoztam a hardveraprón kívűl. A többi kiszemeltnek is van előnye illetve hátránya, de ezeket ti is ismeritek szerintem.

    Egyébként az edigitalban és a mall.hu-n néztem őket. Jóltudom, hogy ezekben a boltokban van gyári garancia, ugye?

    Vagy ha esetleg van olyan készülék amit nem vettem számításba és megfelelne nekem, akkor nyugodtan írjátok le.
    Köszi előre is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák