Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Canonfan #64082 üzenetére

    Szinte biztos, hogy Moto G 2nd-ra is lesz CM modrom (Nightly már van is). Hongmin meg alapba Miui van, nem kell belenyúlni, ha nem friss akkor egy szimpla frissítéssel lehet frissíteni. Hongmin meg Miui az alap, ergo nincs hozzá kimondottan gyári csupasz rom. Persze CM mehet rá. 4.3-al egyébként javítottak a memória kezelésen és más hibákon is.
    A kérdésed gyár vs modromra nem értem. Egyik ilyen a másik olyan. Miui rom nagyon jól van optimalizálva (annak ellenére, hogy sok ramot fogyaszt) és alapba ki van alakítva, ergo nem kell telepakolnod mint egy gyári alap romot. Cyanogen is jó alapból, bár abba nincs annyi szolgáltatás mint Miuiba (ettől függetlenül kíváló rom, tisztább mivel nincs is rajta annyi minden épp ezért szerintem ha Miui nem is kell mivel elég sok minden bele van pakolva, a CM sokkal jobb egy sima gyári romnál.
    Üzemidőbe nem hiszem, hogy nagy különbség lehet, tesztben is hasonlóan jót nyilatkoztak akku idővel kapcsolatban. Jelenleg Hongmi támogatása jóval nagyobb modromok terén, Miui ügye adott és CM is van rá. Sokkal nagyobb számban eladott készülék, ezért népszerűbb. Ez mellett hardveresen erősebb (ettől nem lesz kisebb az üzemideje, mivel nem jelenti azt, hogy mindig maximum pörög a hardver, jók az energiatakarékossági funkciói és 400 Mhz inkább csak előny mint hátrány lenne, ezzel a középkategória csúcsán helyezkedik el).
    Ez mellett nálunk hivatalosan forgalmazzák már a Hongmit, még Moto G-t tudtommal nem.
    Végül a korábban linkelt fotó összehasonlító alapján szebb képeket is csinál. Bátyámnak Xiaomija van és kifejezetten dicsérte a fényképeket, sőt mondta, hogy iPhone tulajdonos barátai is dicsérték és velük méregette össze a készített képeket (talán nem véletlen a kínai iPhone elnevezése, tényleg jó készülékeket rak össze a Xiaomi).

Új hozzászólás Aktív témák