Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lac99

    tag

    Sziasztok!
    Mivel a kedves Defy+ annyira belassult, hogy a sírás kerülget állandóan (az okára pedig nem sikerül rájönni), csere következne. Kritériumok:
    - hol venném: Telekom, a jelenlegi díjcsomag megtartásával, előfizura vállalt 2 év hűséggel, részletre.
    - árkategória: fentiből következően havi max. 3000, de az akár 24 hónapig. Ahogy nézegettem, ez a 70-80 ezres kategória egyébként.
    - ha eddig nem volt egyértelmű, új
    - azt a két évet bírja ki lehetőség szerint (a Defy+ egy évig működött normálisan, azóta csak szívok vele, ezt jó lenne elkerülni)
    - használat: számomra a lényeg, hogy wifi/net bekapcsolása után rögtön frissüljön a dolog, ne kelljen rá perceket várni. tehát: GYORS legyen. Gmail, facebook, ebay, ilyen jellegű alkalmazások. Ezek lennének használatban. Prioritás még a zenehallgatás, utazás közben néhány sorozat-epizód megtekintése (max. 720p). High-end játékok kizárva, max. egy-két időtöltő kisebb hülyeség. Kamerával annyi elvárás, hogy ha hirtelen valamit fényképezni kell, utána ne kelljen találgatni, ez most Gizike vagy a gőzeke a képen.
    - oprendsz: csak az Android, a google-nél van az életem ( :)) )

    Sok mindent nézegettem, ezek:
    - Xperia M: félelmem, hogy egy idő után elfogynak rá a frissítések, mert nem mai darab
    - Xperia M2: tudásban kb. ez a szint kellene szerintem, a zenelejátszója jó, de a kamera ótvar... Ezt sajnos nem tudtam kézbe venni.
    - Xperia SP: nagy vitatéma, hogy ez vagy az előző jobb, egyelőre a többség a másikat preferálja
    - Huawei Ascend G526: erről semmi infó, csak hirtelen megláttam
    - Galaxy S3 Mini, S3: MM-ban ezeket ajánlotta az eladó srác, de én már túlzásnak érzem, ekkora tudásra nincs szükségem feltétlenül. Nem beszélve arról, hogy ezek a legrégebbi konstrukciók, tehát itt is félek attól, hogy egy idő után fejvakarás lesz

    Szóval én jelenleg az M2 irányába hajlok, de ha a fentiek fényében tudtok valami mást mondani, ne kíméljetek. :-)

Új hozzászólás Aktív témák