Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Sziasztok!

    Jelenleg Nexus 4 tulaj vagyok, nagyon elégedett vagyok a telefonnal, de munkahelyváltás miatt lehetőségem nyílt más telefont vásárolni. A lehetőségek korlátozottak, vagy veszek egy alsó-közép-középkategóriás telefont a jelenlegi mellé, és 2 telefonnal járok, vagy ráfizetéssel beruházok egy HTC One telefonra, mert ezt tartom jó telefonnak a választhatók közül, amire akár le is cserélném az N4-et. (Ezen kívül csak a G2 jöhet még szóba, de az annyira nem nyert meg)
    A ráfizetendő összeg valamivel 50k felett lenne, viszont ebben az esetben nem adnám el az N4-et, hanem megkapná az asszony, mert neki is szüksége lenne másik telefonra a jelenlegije helyett.

    És itt jön az ominózus kérdés: megéri-e ennyit ráfizetni, és lecserélni a Nexust, amivel maximálian elégedett vagyok? HTC-nek valamivel jobb a hardvere, fullHD felbontást kapott, beépített memória több, és van rajta Sense6 felület. Frissítésekkel nem tudom hogy áll, nexus gyorsan kapta őket, 4.4.3 van most rajta.

    Legjobb verzió az lenne, ha maradhatnék N4-en, és az asszonynak tudnék telefont adni, de ez egyrészt furcsán venné ki magát, másrészt nem szeretnék rögtön ezzel bemutatkozni, tehát ez a lehetőség kiesett.

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák