Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m1lan

    őstag

    Az elkövetkezendő hetekben/hónapokban egy meglévő Telekomos előfizetéshez kap(hat)ok új telefont, mivel édesanyámnak elege lett jelenlegi Alcatel OT-918-asából (lefagy ébresztés közben, alig lehet lehúzni a "redőnyt", szarul érzékel stb..) és mivel az én Nokia Lumia 520-am ilyen problémáktól mentes, de a sárgán bevilágító kijelző zavar, ezért úgy egyeztünk meg, hogy ő megkapja az enyémet, én pedig új telefont választhatok.

    Eléggé rossz helyzetben jött most ez a váltás, mert Windows Phone 8-at futtató utódot nem nagyon tudok választani, az Androidból eléggé ki vagyok ábrándulva (Galaxy Mini, Xperia U volt korábban), iOS meg ugye más kategória... Szóval következő telefonokat néztem ki egyelőre:

    Android:

    - Sony Xperia L
    A Sony a kedvenc gyártóm, de rengeteg nyűgje van az olcsó(bb) telefonjaiknak. Nem is lenne kérdés, hogy mit válasszak, hiszen kijelzőméret, kinézet és kb. minden alapján ez lenne a legideálisabb, azonban a topikjában elég sok szoftveres hibát jeleznek a tulajok, amikből már az Xperia U-s időkben is elegem volt, hiszen a szolgáltatófüggő Xperiákat nagyon mókolni sem lehet.

    - Samsung Galaxy Ace 3 LTE
    Elég sokan ajánlják ezt a telefont ahogy láttam, viszont a Samsungokat egyáltalán nem szeretem. Külsőre nem nagyon tetszik egyik sem a Galaxy S2 óta, ezzel pedig már kb. ki is esett a számításból ez a készülék, de ha tényleg annyira jó választás, akkor TALÁN megpróbálhatok megbarátkozni vele.

    - LG Optimus F6
    LG telefonom még nem volt, de hallottam/olvastam, hogy nagyon jó szoftvereket ír, viszont nem nagyon frissíti őket, pláne az alsóbb kategóriákban. A kezelőfelület egyébiránt annyira nem jön be, és a hátlapja is nagyon ótvar szerintem, de a szép kijelző és a jó akkuidő miatt ezek felett szemet is tudnék hunyni, hiszen mindkettőn lehet segíteni.

    WP8:
    - Nokia Lumia 625
    Egy fokkal jobb lenne, mint az aktuális 520-asom, viszont a RAM sajnos csak 512 MB itt is, és a kijelző felbontása is aggaszt, bár ha élőben látnám, lehet nem zavarna annyira a 480x800 4,7"-on. Örülnék a LED villanónak, a jelenleginél jobb hátsó kamerának, és az előlapi optika meglétét is díjaznám, viszont egy ekkora batár telefonhoz nem biztos, hogy hozzá tudnék szokni, holott sokat böngészek/játszok, ahhoz pedig pont jó lenne.

    Ötletek :F (bocsi a sok rizsáért.. :D)

    [ Szerkesztve ]

    Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX

Új hozzászólás Aktív témák