Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Grincs

    veterán

    válasz batai15 #42838 üzenetére

    Szia,
    Lumia 520asom volt, nagyon imádtam, sajánálom is, dec. 23.-án adtam el. Bánom is, de s.o.s.-ben szükségem volt pénzre. Kicsit komolyabbra vágyom, mint egy 520-as. Ami nagyon bejön az a lumia 625 és a 920, de árban sok nekem most, előtte meg iphone-jaim voltak és egy lumia 800as. Maximum 50 ezer a keret most okostelefonra. Funkcióra, inkább emailezés, jó kamera + led villanó a minimum, youtube, zene, meg egy két képet lőni, ha épp nincs nállam a pokolgép (Sony Alpha 37).
    Játékok abszolút nem mozgatnak. A lényeg, hogy maga a rendszer stabil legyen, ne lassuljon be, ne szenvedjen ha netezek és a telefon is normális anyagokból legyen összeszerelve, ne filléres cuccokból. Mivel eddig egy androidos telóm volt 5 napig egy galaxy mini, de abból nagyon kiábrándultam. De egy advance azért más ketgória. ;)
    Sajna az l7 drága meg nem valami csúcs vas, az l9 is fain lenne de az meg mocsok drága. Szóba került még a Sony Xperia M 49 990 Ft ért volt is a T-nél dominóban, ha neten rendelem meg, de mire odajutottam felvitték az árát, többet meg nem adtam volna érte, úgyhogy az kapufa lett. Más készülék meg ebben a szegmensben nem nagyon jön be. Talán az Y300 de azt nem ismerem. Talán ha várnék még akkor lehet jön hamarosan egy két új készülék és akkor nagyobb lenne a választék.
    Esetleg valami újdonság nem érkezik amire érdemes lenne várni?

     /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Új hozzászólás Aktív témák