Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mike1334

    veterán

    Üdv.
    A kérdésem végül is telefonvásárláshoz köthető, de kicsit más irányból, ezért offtopicba teszem. Azért remélem van itt olyan, aki tud rá válaszolni :D

    Szóval..sok éve előfizető vagyok (kb 10) a kék virágos(?) szolgáltatónál. Eddig összesen két alkalommal hoztam el tőlük telefont, az utolsót 8 éve. Most olyat szeretnék, hogy csomagot váltok ÉS veszek egy új készüléket. A hűségidőm rég lejárt, így gondolom hozhatnék el a saját csomagommal akciósan telefont. Viszont csomagot is váltanék, és azt láttam, ha telefont is el akarok hozni azzal a csomaggal, akkor a havidíj több lenne, annyiért pedig már nem érné meg nekem. De ugye ezt csak online áruház okoskodtam ki, esetleg van vkinek tapasztalata, infója arról, hogy ilyen esetben jár-e kedvezmény? Konkrétan az alacsonyabb díjszabással szeretnék elhozni egy telefont akciós áron. Vhogy úgy érzem 8 év után ennyi járna, pláne úgy, hogy a magentásoknál már dupla tripla platina csillivilli kártyás lennék. Amennyiben a válasz nem, akkor érzékeny búcsút veszek a szolgáltatótól, és a következő 10 évemet igyekszem jobb szolgáltatónál eltölteni. Köszönöm :)

    jah, tudom menjek be személyesen..jön a karácsony és igyekszem pihenni így nem, telefonon meg ügyintézni...hááát azt se..ha senki se válaszol, akkor majd bemegyek, de reménykedek hátha járt már más is itt hasonló cipőben :)

    ...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Új hozzászólás Aktív témák