Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Jowanson #4050 üzenetére

    Az "ennyivel jobb" egy ilyen használati tárgynál nehezen értelmezhető. A Huawei funkcióiban többé-kevésbé azt tudja, amit egy Galaxy S3: lehet vele telefonálni, tud külön szoftverrel navigálni, van benne mail kliens, van benne wifi, tud voip szolgáltatásokat, lejátssza a videókat, lehet vele fényképezni, és a többi. Igen, kisebb és alacsonyabb felbontású a kijelzője, gyengébb a processzor, kevesebb a RAM, butább a fényképező, de ezt az átlagember nem tudja kihasználni - mégis a jóval drágább kütyü fogy sokkal jobban. Márkanév, dizájn, hype, meg ki tudja, mi befolyásolja a fogyasztó magatartását, amikor telefont választ...

    Nyilván nem jobb a Sony 30%-kal, nem tud számszerűsíthető pluszt. Szebb a kijelzője, jobb minőségű és pofásabb a háza, ez sokaknak (pl. nekem, mint konzumidiótának) megérné a felárat.

    Bővíthetőség: na, ez is egy egyéni dolog. Van, aki sok tíz giga nélkül el sem indul otthonról: film az útra, zene a munkahelyre, fotó éjjel-nappal, levideózni a világot, ehhez kell a tárhely. Nekem meg itt van az Xperia P-ben kb. 13GB gyárilag felhasználható tárhely, amiből úgy üres 5-6GB, hogy a foglalt részből 4GB-t elvisz a CWM és a Titanium Backup mentése. Van rendes tévém, tükrös fényképezőm, az autóban iPod, a telefon nulla multimédiás képességére van szükségem. Majd látjátok.

Új hozzászólás Aktív témák