- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Átolvastam a kötelezőket, de kérdésemben nem lettem okosabb, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Nem volt még okostelefonom, és nagyon hülye vagyok hozzá.
Tudnátok ajánlani egy készüléket, aminél szempont a
-karcálló kijelző (gorilla glass, nem tudom van-e más, vagy jobb),
-fontos a szép kijelző (pl amoled, a másiknak lövésem sincs mi a neve, és melyik a szebb)
-Androidot ajánlgatja mindenki, gondolom akkor olyan legyen... lehetőleg valami friss, több évre veszem
-GPS fontos lenne, lehetőleg ingyenes, vagy offline, vagy nem is tudom hogy mondják
-Full HD video lejátszás/készítés
-Nagyon fontos hogy jó képeket csináljon
-jó lenne ha TV-re lehetne kötni
-erős hardwer (szintén annak okán, hogy több évre veszem)Ascend P6-al szemezgettem, hogy igen, kb ilyesmi kellene, de nem tudom mennyire jó a kijelzője, karcálló-e, illetve más márkákban van-e jobb alternatíva. Ami kb hozza ezt a szintet, de olcsóbb, vagy valamiért jobban megéri megvenni.
Tényleg tök hülye vagyok hozzá, és előre is köszönöm a javaslatokat. Jó lenne egy oldal ahol kiválaszthatom hogy mik legyenek a telefonban, és kidobja mik vannak, de nem találtam olyat ahol a kijelzőt is be tudom állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest