Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz cyberkind #33204 üzenetére

    A felso kategorias telok kepei altalaban jok, es kisebb elteresek vannak csupan (kiveve ha valamelyiknel valamit elbenaznak).
    Mindegy vilagosban milyen kepet lonek, mert keves kulonbseget fogsz latni. Nezz meg sotet kepeket azonos helyszinen azonos idoben keszitve, es arra sem art figyelni hany eles hany eletlen lesz kozottuk. Nem igazan vannak olyan tesztek amik teljesen kivesezik ezt igy egymassal osszevetve, mert altalanossagban tenyleg megfelelok a kepek, es nincs ra igazan nagy igeny. Aki tenyleg jo kepekre vagyik az DSL-errel fotoz, de neten, fb-n..stb megosztani, vagy otthon csaladnak mutogatni mar a felso-kozep kategorias telok tobbsegeben is megfelelo a kamera, ma mar nem marad el annyira a kompakt fenykepezoktol a minoseg, hogy nagyon zavaro lenne (jo fenyviszonyok eseten! )

    (#33190) jooker82:
    itt azert nem kellene ajalngatni a bolti garit...ha valaki akarja vegye ugy, de nem szabad ugy beallitani egy keszuleket sem mint ami nem romolhat el (mert eddig meg nem jeleztek a topikban.. :U )
    Romlanak a G-k is, csak sokkal kevesebb van beloluk mint pl. Galaxy S3-bol, ezert kissebb is a hibasok szama. Ennyi.
    Bolti garival kb semmit nem er a tulaj ha tenyleg komoly hibaja van a keszuleknek. Ritka kivetelek akadnak, de ugyanazon bolt is lehet egyszer jo ebbol a szempontbol maskor meg nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák