Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    Mit vennétek, Nexus 4 vagy Lumia 820?

    Ha az eszemre hallgatok, Nexus 4 (frissites lehetosege, nyilt a rendszer, kotottsegektol mentes, mar ismerem, jok a 4.2 funkcioi, jo az ertesitesi rendszer, smooth).

    Ha nem az eszemre hallgatok, akkor Lumia 820 (mert nem volt soha wp-m, nagyon tetszik a design, ujdonsag, kivancsisag, teljesen akadasmentes rendszer, persze van benne riziko is mert lehet, hogy nem valik be a rendszer, kevesebb app - viszont pozitiv a cserelheto akksi, memoriakartya, meg a vadonatuj wp8).

    Igazabol ha wp, akkor oszinten szolva a Lumia 900 tetszene a legjobban (illletve 800, de az kicsi sajnos meg nincs elolapi kamera),a forma szerelem elso latasra de ugye erre nem lesz wp8 frissites es mar nem erne meg megvenni. Viszont nagyon lement az ara es mivel tetszik a forma is, ezert valahogy nem vetettem el teljesen az otletet. A 920 marha draga, ugyhogy az szoba se johet. Szerintetek teljes orultseg? wp7.5-re nem fognak optimalizalni/fejleszteni a jovoben? Igazabol elkepzelhetlennek tartom, mert annyi wp7 keszulek van..

    Heavy user vagyok, de alapvetoen bongeszesre kell, google reader, whatsapp, skype neha, ilyesmi. Fenykepezes, szinkronizalas, stb. Igazabol a Nexus 4 es a Lumia 820 is jo dontesnek latszik. Lumia kicsit dragabb, de erdekesebbnek talalom, mint a Nexus 4-et.

    Esetleg azon is gondolkodtam, hogy veszek egy 800-as lumiat meg egy Nexus 7-et, a ketto kb. annyiba kerulne, mint egy Lumia 820. Viszont a tabletet annyira nem hasznalnam ki (korabban mar volt), ugyhogy nekem jobb egy nagyobb kijelzos telefon talan, mert tobbet nyomkodom egesz nap, mint egy tabletet.

Új hozzászólás Aktív témák