Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz audi100td #30643 üzenetére

    iOS-ból csak egy ősrégi iPhone 2G-vel tudnám összevetni, meg egy iPad Minivel, egyikkel sem igazán érdemes. Az egyik túl régi, a másik meg persze más kategória.

    Több tulajnak - nekem is - volt újraindulása, illetve random kikapcsolása, ez mintha az utóbbi időben nem lenne, lehet, hogy valamilyen 3rd party app okozta, mert nem csak Lumia 520-nál volt ilyen.

    Az 520-ban nincs vaku, a Mobilarénás tesztben írtakkal ellentétben nem képes 5 GHz-en működő wifi-hálózatot látni (ezt azt hiszem, a 3GS sem tudja). A kamera képminősége átlagos, a gyári kameraappot Proshot-ra lecserélve egészen jó képeket lehet vele lőni. A kijelzőn nincsen Clearblack technológiás szűrő, így elvileg rosszabb a többi Lumiánál, de így is teljesen vállalható és IPS. Az üzemidő nekem kb. másfél, ritkábban két nap szokott lenni, ebben állandó email, sms, Facebook-szinkronizálás van, itthon wifin, házin kívül 3G-n, valamint kevés telefonálás, ritkán Viber, Skype.

    Nem érzem egyelőre semmi hátrányát az 512 MB RAM-nak, de nem játszom, ott talán számítana. Az összeszerelési minőséggel nincsen gond, a hátlap cserélhető és olcsón beszerezhető más szín - szolgáltatónál viszont csak feketében és fehérben van. Többünk szerint egyébként ciánkék hátlappal néz ki a legjobban. Az üveg edzett, de nem Gorilla Glass, nekem sikerült a megvétel után két nappal földhöz vágnom véletlenül, de megúszta karcolás nélkül. Azért fólia ajánlott rá.

    Zenét ritkán hallgatok rajta, de nem kell szégyenkeznie az SGS-hez képest sem nagyon, vállalható hangminősége van. Ömlesztve ennyi jut most róla eszemre.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák