Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz mikersz1 #25870 üzenetére

    Azt hozzá kell tenni, hogy vaku ide vagy oda, de a Lumia 520-ban lévő kamera jobb fotókat készít, mint a 620. Egyébként mit jelent, hogy "mezei IPS"? Meg mi az, hogy "csak"? Tudtommal kifejezetten előnyös ha egy készülék végre elhagyja a béna TFT LCD vonalat és valami normális AMOLED vagy IPS technológiát alkalmaz. Én fogdostam a Lumia 520-at is és teljesen korrekt, természetes (azaz nem eszetlenül kontrasztos és szaturált) színei vannak, mellesleg elég nagy betekintési szög mellett.

    Aztán végül Galaxy S Advance-et vettem, viszont abban ez a Super AMOLED+ kijelző nem nagyon jön be. Egyrészt pentile matrix, de másik ami gagyi azok a színek. Persze az átlag user oda van érte, mert úgy ragyog minden szín, mintha neon fényreklámmal vágnák arcon, de én fotósként a természetes színeket sokkal többre értékelem és ebben bármelyik IPS kijelző rendszerint jobban teljesít (persze IPS és IPS között is van különbség).

    Végül azért lett SGS Advance, mert a felsoroltak közül abban messze sokkal jobb kamera van (most voltam nyaralni egy hetet és fotós létemre csak mobillal kattogtattam) és hát a kijelzőjének van egy olyan előnye, hogy napfényben is elég jól működik. Fotókat amúgy inkább a Nexus 7-esem IPS kijelzőjén nézek/szerkesztek meg netezni és multimédiázni is inkább azon szoktam. A SGS Advance nekem csak az okostelefonos alapfunkciókra kell, meg ha nincs nálam fotófelszerelés, akkor is azért tudjak egy élhető minőség mellett fényképezni.

Új hozzászólás Aktív témák