Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    válasz kali #24832 üzenetére

    Koszi a hozzaszolasokat, este mar elfelejtettem leirni par dolgot.
    Mindenkepp androidos kell, mas nem igazan johet szoba, szoval mindenfele Nokia, Blackberry meg ilyenek kilove.
    Bar sok appot valoban nem hasznalok, de ha kell valami, akkor altalaban alig talalok olyat ami tenyleg minden szempontbol megfelel, emiatt fontos, hogy nagy legyen az app valasztek, de ha megse lenne, akkor androidra legalabb le tudom fejleszteni ami kell. :D
    Samsung Galaxy meg esetleg szoba johetne, de ahogy nezegettem most a mobilarenas teszteket nem nyujt sokkal tobbet mint a One, cserebe rusnya, bar meloba mindket gyartoval jok voltak a tapasztalataim.

    Fenykepezest illetoen nincsenek olyan nagy elvarasaim, ha lennenek akkor nem kameraval akarnek fotozni, a HTC One tesztbe pont a Nokia 808-al hasonlitgatjak ossze, en olyan jelentosen nagy kulonbseget nem erzekelek ami miatt ra kellene fanyalodnom a WP8-ra.

    Szoval szerintem maradok a One-nal, t-mobile-nal 50-el olcsobban meg is lehet venni, ugyis naluk vagyok ezer eve, az a plusz 2 ev nem szamit, bar azt nem ertem, hogy miert eri meg nekik majd 20e-vel olcsobban adni ha webshopban vasarolom, ez azert olyan gyanus nekem.

    Meg a tokkal kapcsolatos kerdesemre(hsz vege) tudnatok mondani valamit?
    Nem kell ilyen kameranak meg gomboknak kivagas, semminek, a lenyeg pont az lenne hogy minel jobban vedje az egesz telefont ha taskaban van, olyasmire gondolok mint a kemeny szemuveg tokok, csak valami telefon meretu kivitelben.

Új hozzászólás Aktív témák