Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • magmakocka

    aktív tag

    LOGOUT blog

    válasz Sgr_A #167900 üzenetére

    Végül S20 FE 5G Snapi lett nálam a befutó! Egy kolléga eladta Spigen fólisánal a telefont. Így nulla használat mellett még a 3+ napot is bírja! Még nem nagyon volt módom beleköltözni!

    Ami nagyon tetszik benne, hogy végre megy a H.265 10bit HW szinten! Tudom, csak 16M color van, de legalább nem hal bele a telefon egy 10bit-s videó lejátszásával! Ami még tetszik, az a stereo hangszóró! Jó, lehet más telefonban komolyabb, de azért itt is egy hatalmas előrelépés! Sokkal hangosabb az A40-hez képest! Míg a telefonomon (A40) max hangerőn nézve az animét halkabb, mint az új telefonomon (közepes hangerőn), amin nagyon meglepődtem! :D

    Ami talán zavar, hogy melegszik egy bizonyos szinten. Jó, egészen laza langyos, de na. :D

    Ami még lehengerelt az a youtube HDR! Hatalmas különbség van az A40 és ezen telefon között!! Szerintem, megérte! Számomra ez egy hatalmas váltás volt! Az különösen tetszik, hogy élénkebbek a színek a telefonon, olyan kontrasztosabb! És a hangzás is jobb! Azért, egy picit szomorú vagyok, hogy az Android 12 még nem jelent meg rá, de türelmesen várom. :P (Jól látom, az lesz az utolsó verzió a telefonhoz?)

    Valamint, ez a 120Hz, nagyon király! :D Jó.... Tudom... Másoknak már a 120Hz sem mond sokat. Csak így első kézből, nagyon örülök, hogy végre egy jobb telefon lehet a kezemben! :) És igen, 150 ezer forintocskám bánta. De így fóliásan, főleg az, hogy snapis verzió, 2 hónapos, szerintem megérte! Igaz, bőven túllépte a 100 ezres limitemet, de egyszer élek. :D )

    [ Szerkesztve ]

    - Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .

Új hozzászólás Aktív témák